Kommunikasjon

Sømløst, klokt og lekkert

Det er en kunst å begeistre sluttbruker. Men først og fremst er det et fag. Dessverre er det noen ganger slik at et virkelig godt produkt eller tjeneste ikke blir oppdaget eller brukt av sluttbruker, fordi innpakningen og fortellingen rundt er vanskelig å få tak i, eller signaliserer noe annet enn det burde. Merkevaren, produktet eller tjenesten blir kanskje ullen, uforståelig, eller rett og slett ikke attraktiv. Den gode nyheten er at det aldri er for sent å gjøre noe med det. Bouvet er et fullservicebyrå innen kommunikasjon og kan bidra med spisse krefter innen faget.

Les mer

Dessverre er det noen ganger slik at et virkelig godt produkt eller tjeneste ikke blir oppdaget eller brukt av sluttbruker, fordi innpakningen og fortellingen rundt er vanskelig å få tak i, eller signaliserer noe annet enn det burde. Merkevaren, produktet eller tjenesten blir kanskje ullen, uforståelig, eller rett og slett ikke attraktiv. Den gode nyheten er at det aldri er for sent å gjøre noe med det. Bouvet er et fullservicebyrå innen kommunikasjon og kan bidra med spisse krefter innen faget.

Sømløst

Kommunikasjon i dag krever mer av avsender enn det gjorde for bare noen år siden. Merkevaren, produktet eller tjenesten må være gjenkjennelig. Vi må fremstå som den samme, uavhengig av kanal. Både i utvikling av tjenesten eller produktet, og i fortellingen rundt. Vi tenker sømløst sammen med deg i sosiale medier, i kampanjer, i form av en smart flerkanalstrategi (det er veldig mange muligheter her).

En fortelling som lever videre

Bouvet kan mye om teknologi, forretningssystemer og integrasjon. Når vi setter det sammen med kloke hoder på kommunikasjonsfeltet får vi til noe mer enn bare den gode tjenesten. Vi begeistrer. Våre kunder begeistrer. Tjenesten blir forstått. Og den får en fortelling som lever videre. Det er mye verdt.