EPiServer CMS

Engasjerende innhold på tvers av kanaler

Bouvet er EPiServer Premium Partner i Norge. EPiServer miljøet hos oss består av cirka 30 konsulenter. Bouvet har levert løsninger basert på EPiServer siden 2008.

Bouvet EPiServer Premium Solution Partner 

Om EPiServer

EPiServer leverer produkter og tjenester som skaper forretningsverdi gjennom engasjerende løsninger i digitale kanaler. EPiServer legger til rette for en strategisk satsning på web enten det er snakk om en internettside, intranett, virksomhetsportaler eller enterprise-løsninger som spenner over flere typer portaler/fagapplikasjoner.

Bouvet anbefaler EPiServer som en robust og fleksibel løsning. EPiServer hjelper våre kunder med å skape enestående webløsninger som er godt posisjonert for den digitale fremtiden.

Kompetanse og tjenester

Bouvet har flere dyktige EPiServer-utviklere som er representert ved alle våre regionskontor. 

  • Konsulenter som har svært god kompetanse på EPiServer, og som alltid er oppdatert på nyere versjoner og funksjonalitet. Bouvet har flere utviklere med tittelen EPiServer Certified Developer. Vi fokuserer sterkt på å bygge opp fagmiljøet.

  • Tjenester innenfor brukskvalitet, kommunikasjon og design på løsninger basert på EPiServer.

  • Konsulenter som kan bistå med redaksjonelt arbeid, statistikk, analyse, optimalisering, innholdsproduksjon etc. og som innehar solid produktkunnskap om EPiServer.

Forvaltning

Bouvet leverer EPiServer-løsninger og løpende forvaltning til en rekke kunder innen både offentlig og privat sektor i Norge. Vi har gjennom organisering i forvaltningsteam på tvers av kunder en effektiv og kompetent forvaltningsorganisasjon.

Ta en prat med oss!

Les mer om EPiServer på deres webside, og ta kontakt med oss for et uforpliktende møte.

Noen av våre referanser på EPiServer