Nyhetsarkiv

Sats på kompetanse, også i usikre tider! 
– Digitalisering er framtiden i alle bransjer, og behovet for IT-kompetanse er skrikende. Dette gir muligheter for virksomheter som vil øke sin konkurransekraft, sier administrerende direktør Sverre Hurum i Bouvet.
Sverre Hurum, administrerende direktør i Bouvet
Les hele intervjuet

Elsker Excel og naturen
Torbjørn Aas kjenner både Excel og den norske fjellheimen som sin egen bukselomme. Vi tok en prat med den garvede kursholderen om gleden ved regneark og naturopplevelser.

Les intervjuet med Torbjørn her

Må bedriften nedbemanne? Hjelp dine ansatte videre!
Hvilket tilbud har bedriften til medarbeidere som mister jobben? Nå tilbyr Bouvet flere nye kurs og kurspakker for ansatte som mister eller står i fare for å miste jobben. Kursene vil kunne bidra til at disse får en god start på jobbsøkerprosessen og videre yrkeskarriere.
PetterBakkenholderkursiOmstllinger
Les mer om kursene og intervju med kursinstruktør Petter Bakken 

Prosjektleder med sort belte
Gjennom snart 20 år som kursholder har Elin Maageng Jakobsen hjulpet «noen tusen» prosjektledere. I Bouvet verdsetter vi samarbeidet med den rutinerte kursholderen, som vi mistenker innehar sort belte i prosjektledelse, akkurat som hun har i Taekwon-Do.Elin Jakobsen, instruktør i prosjektledelse
Les intervjuet med Elin Maageng Jakobsen

Mannen med det gylne slips 
På kurs med Lloyd Roden lærer du om testing av programvare. Sannsynligvis har du det ganske gøy, også. Særlig hvis du liker artige slips og agent 007.
LLoyd Roden holder våre kurs innen Software testing
Les intervjuet med Lloyd her

Scrum-ekspert og høyttalersnekker
Når Kurt Nielsen svinger inn foran Bouvets kurslokaler, er bilen full av bøker og diverse rekvisitter. Scrum-eksperten benytter sjakkbrikker, baller og mengder av post it-lapper for å visualisere sentrale poenger, og dette er en av grunnene til at han alltid får knakende gode tilbakemeldinger fra kursdeltakerne. Vi tok en prat med Kurt, som til og med driver sin egen høyttalerfabrikk.Kurt Nielsen holder våre Scrum kurs
Bli bedre kjent med Kurt