Bedriftsinterne kurs

Når medarbeiderne dine går på et bedriftsinternt kurs, får alle den samme plattformen. Det gir et godt utgangspunkt for felles diskusjoner og samarbeid. Kursene kan tilrettelegges slik at de inneholder akkurat det bedriften din har behov for. Vi kan skreddersy et kurs, eller spesialtilpasse standardkurs og kursmateriell.

  • Kursene kan holdes i våre lokaler eller i bedriftens egne lokaler på det tidspunkt som passer best for deg.
  • For å forberede kurset, kontakter kursinstruktøren deg for å høre mer om bedriftens behov. Vi legger stor vekt på at kurset blir så målrettet som mulig mot daglige problemstillinger bedriften står overfor.
  • Deretter skreddersyr vi kurset. Etter gjennomføring bidrar vi med evaluering og oppfølging, slik at vi sikrer at medarbeiderne får maksimalt ut av kurset.

Gi meg tilbud på bedriftsinternt kurs

"Veldig bra oppfølging i forberedelsesfasen hvor vi avtalte agenda/innholdet for kurset. Dyktig, kunnskapsrik og hyggelig kursinstruktør. Bra oppfølging av alle spørsmål. Hyggelig kurslokaler, kantine og god mat." Danuta Tracevska, NSB 

"Først vil også jeg takke for at Norsk Stein var så heldig å få Petter Bakken som kursholder. Vi er veldig fornøyde både med kursopplegget, lengden av kurset og at Petter tilpasset kurset bedriftsinternt til Norsk Stein. Jeg har snakket med flere som deltok på kurset og det er bare gode tilbakemeldinger å høre. Petter gjorde kurset interessant i måten han var på som person; engasjerende og tydelig og han budde mye på seg selv. Måten Petter møtte kursdeltakerne på i undervisningen og måten han fikk frem budskapet, viser at han har lang og god ledererfaring. Dette gjenspeilte hele kurset." Anne Straabø Tjordal, Personalsekretær – Norsk Stein AS