• 400 (1170×400)
  • 400 (1170×400)
  • 400 (1170×400)
  • 400 (1170×400)
  • 400 (1170×400)

Norges beste kursarrangør innen prosjektledelse, IT, kommunikasjon og design

Læring er det som driver oss mennesker i arbeidshverdagen, uansett stilling og utdanningsnivå. Bouvet tilbyr et bredt spekter av kurs og sertifiseringsmuligheter for brukere, utviklere, prosjektledere og IT-personell - kort sagt kunnskap på alle nivåer, for den enkelte og for bedriftene deres.

Alle vet at verden sett fra skolebenken sjelden er identisk med verdenen du ser fra kontorpulten. Vi er et av Norges sterkeste konsulentmiljøer, vi driver store og ulike prosjekter, og det vi gjør, lærer og utvikler i hverdagen, tar  vi med oss inn i undervisningsrommet. Alle våre instruktører har lang praktisk erfaring, så vel som bred undervisningserfaring. Dette drar kursdeltagerne stor nytte av.

 

Kursprogram høst 2014

Høstens kursprogram er klart med mange spennende nyheter. Vi tilbyr kurs i Salg, Ledelse, LEAN, Scrum, Prosjektledelse, PRINCE2, TOGAF, Archimate, ITIL, ISTQB, SAP, SharePoint, BizTalk, Office, Kommunikasjon, Presentasjonsteknikk, Digital design, Sosiale Medier, Utvikling for web og mobil, og mye mer.

For tredje året på rad arrangeres BizTalk Innovation Day i Norge med Bouvet som en hovedsamarbeidspartner.

Bouvet er stolt av å år være hovedsamarbeidspartner for konferansen også i år. Det er lovet et rykende show der bransjens kanskje skarpeste hoder innen BizTalk-integrasjon kommer for å dele sin kunnskap med det norske miljøet. Hele seks av foredragsholderne har status som Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Konferansen har et teknisk fokus, men er åpen for alle. Dersom du er interessert i BizTalk, så er dette en konferanse du ikke bør gå glipp av. Dato: 25. september 2014 Sted: Mesh, Tordenskiolds gate 3, Oslo

Sertifisering dokumenterer dine kunnskaper!

Vi tilbyr en stor bredde av sertifiseringer som en del av våre kurs og direkte i vårt testsenter. Om du ønsker å heve din kompetanse i forkant av en eller flere sertifiseringer, tilbyr vi et bredt spekter av relevante klasserom- og e-læringskurs. Ta kontakt med oss for råd og veiledning om hvordan du skal gjennomføre og bestå dine sertifiseringer!