• 400 (1170×400)
  • 400 (1170×400)
  • 400 (1170×400)
  • 400 (1170×400)

Norges beste kursarrangør innen prosjektledelse, IT, kommunikasjon og design

Læring er det som driver oss mennesker i arbeidshverdagen, uansett stilling og utdanningsnivå. Bouvet tilbyr et bredt spekter av kurs og sertifiseringsmuligheter for brukere, utviklere, prosjektledere og IT-personell - kort sagt kunnskap på alle nivåer, for den enkelte og for bedriftene deres.

Alle vet at verden sett fra skolebenken sjelden er identisk med verdenen du ser fra kontorpulten. Vi er et av Norges sterkeste konsulentmiljøer, vi driver store og ulike prosjekter, og det vi gjør, lærer og utvikler i hverdagen, tar  vi med oss inn i undervisningsrommet. Alle våre instruktører har lang praktisk erfaring, så vel som bred undervisningserfaring. Dette drar kursdeltagerne stor nytte av.

 

Hva synes kursdeltagerne om våre kurs? Her kan du lese hva deltagerne svarer på våre spørsmål i kaffepausen.

Kursprogram 2016

Vinteren og vårens kursprogram er klart med mange spennende nyheter. Vi tilbyr kurs i Salg, Ledelse, LEAN, Scrum, Prosjektledelse, PRINCE2, TOGAF, Archimate, ITIL, ISTQB, SAP, SharePoint, BizTalk, Office, Kommunikasjon, Presentasjonsteknikk, Digital design, Sosiale Medier, Utvikling for web og mobil, og mye mer.

Kurs for din bedrift?

Finner du ikke det helt optimale kurset eller kombinasjonen av kurs? Da ordner vi det - sammen. Vi kan tilrettelegge kurs slik at de inneholder akkurat det bedriften din har behov for. Vi kan sette opp et helt nytt kurs, eller tilpasse eksisterende kurs og materiell. Flere medarbeidere kan selvfølgelig også samles til et eget felles kurs, for maksimal effektivitet. Ta kontakt med oss for et tilbud!

Søk i våre kurs

Vjosa Celine Gashi

Kurskoordinator
Send meg e-post!