Db8ceNKXkAAh7w6
>

Kristian ble årets ildsjel i dataforeningen 2017

30. april 2018

Årets Ildsjel 2017 gikk til Kristian Andreas Mayer fra Bouvet for hans innsats som styreleder for Dataforeningens faggruppe.

Denne helgen var Dataforeningens landsstyre og ildsjeler samlet til «Ildsjel- og landstyresamling» i Tromsø. Dette er en samling der dataforeningen ser tilbake på året som gikk, og evaluerte sin egen innsats. Her kunne R. Christian Torp, nyvalgt Generalsekretær i desember 2017, blant annet vise frem ny logo.

I tillegg kunne han dele ut prisen «Årets Ildsjel 2017». Dette er en utnevnelse som går til medlemmer som har vist særlig stor innsats og fremstått som en ildsjel i arbeidet med å bygge faglige nettverk. 

DND Årets ildsjel 2017[3]

Årets Ildsjel 2017 ble tildelt Kristian Andreas Mayer fra Bouvet for hans innsats som styreleder for Dataforeningens faggruppe 3Ps (Prosjekt-, Program- og Porteføljestyring). Kristian er sentral i arbeidet med å arrangere flere av dataforeningens populære konferanser som Software 2017 og Prosjekt 2016, og er sentral i arbeidet med å etablere en helt ny konferanse som gjennomføres i juni, Praktisk prosjektledelse 2018, der Bouvet er en av sponsorene.

Vi gratulerer Kristian med prisen. Dette er jo en pris helt i Bouvets verdier om å dele kunnskap og kompetanse.