NDC
>

Bouvet på NDC Oslo

2. juni 2020

NDC (Norwegian Developers Conference) er en av Europas største konferanser for .NET- og Agile-utviklere. Vi gleder oss derfor hvert år til denne konferansen. I år foregår konferansen online mellom 8. - 12- juni. Vi har samlet en oversikt over foredragene fra våre kollegaer på årets NDC.

large-2121.png


 

Pappdirektør - Elise Garborg Undheim

Dato: 12.06.2020

Tidspunkt: 15:00 - 16:00

På NDC skal Elise fortelle om da hun og et team fra labben vår i øst lagde en 2,5 meter høy pappfigur-robot av vår administrerende direktør, Sverre Hurum. Roboten fjernstyres med mobil og ble satt sammen av en billig mikrokontroller med WiFi – og et par motorer med hjul. Pappdirektøren har kjørt rundt i gangene på Bouvethuset i Oslo og utallige eventer for å spre god stemning.

Trykk på denne lenken for mer info. 

 

large-1965.png

Browser Fingerprinting: Stalking With a Personal Touch - Eivind Arvesen

Dato: 12.06.2020

Tidspunkt: 13:40 - 14:40

 Internett-brukere blir konstant identifisert og sporet over internett. Formålene er ofte målrettet reklame, innhenting av personopplysninger eller analyse. Dette skjer uten brukerenes viten eller samtykke, og prosessen er kun avhengig av standard Web API-er.

Selv om deaktivering av informasjonskapsler og JavaScript kunne løse de fleste av disse problemene, ville moderne nettsteder da ikke fungert. 

I dette foredraget vil Eivind forklare Fingerprinting av nettlesere, hvorfor det er problematisk, hvordan fingerprinting blir utført, eksempler på illegitim bruk (samt relevante use cases), et par forsvarsmekanismer og forsøk på løsninger.

Trykk på denne lenken for mer info. 

large-644.png

Deconstructing Deep Learning

Dato: 12.06.2020

Tidspunkt: 11:40 - 12:40

Mark West gir en introduksjon til Deep Learning og kunstige nevrale nettverk. Foredraget er delt inn i tre seksjoner som følger:

1. Skissering av de generelle prinsippene og teorien bak Deep Learning.

2. En introduksjon til den indre virkningen av Convolutional Neural Networks (CNNs) og vise hvordan disse kan brukes til bildebehandling.

3. Innsikt i hvordan Recurrent Neural Networks (RNNs) kan brukes til naturlig språkbehandling.

Mark vil også dele tips for å komme i gang med kunstige nevrale nettverk ved å bruke Keras, TensorFlow og Google Colab.

Trykk på denne lenken for mer info.