Bouvetbobler
>

 Bouvet podder – Alt du trenger å vite fra årets Gartner IT Symposium/Xpo

Sven Pihl,  Eivind Lund 
4. des. 2019

Én av de viktigste verdiene i Bouvet er å dele, og i månedene fremover skal vi begynne å gjøre dette gjennom en helt ny podcast. For å kickstarte konseptet har noen av våre dyktige kollegaer samlet sine tanker rundt årets Gartner-konferanse i Barcelona.

På nyåret setter vi altså i gang en helt ny podcast-serie hvor flere dyktige bouvetere skal gi deg unike innblikk og refleksjoner rundt hva som skjer i sine respektive fagområder, både internt i Bouvet og ute i markedet. Vi kan love episoder både for deg som er interessert i programmering, design, rådgivning og teknologi. 

Selv om podcast-satsningen starter for fullt neste år, har vi ikke klart å vente. Det var rett og slett så mye spennende å ta med seg fra Gartner-konferansen at vi ikke kunne la være med å dele tankene våre. Denne podcasten er derfor kun publisert på SoudCloud, men på nyåret vil du kunne finne podcastene våre overalt hvor du hører podcast, samt finne hele biblioteket vårt her på Bouvet.no.

Sven og Eivind tar deg gjennom Gartner IT Symposium/Xpo 

I vår første podcast-episode kan du høre Eivind Lund, leder for rådgiverne i Bouvet Øst, og Sven Phil, forretningsutvikler i Bouvet Øst, ta deg gjennom alt det viktigste som ble lagt frem på årets Gartnerkonferanse. 

Hør episoden her.

Sammen med flere spennende og flinke gjester diskuterer de blant annet hvilke teknologiske trender vi står overfor i 2020 og hvordan de vil påvirke oss fremover. Hovedtemaene de går gjennom er bransjefokus på Gartner, ledelse og strategi og teknologi. Innen disse temaene svinger de innom ting som digitale tvillinger, kunstig intelligens, retail, endringsledelse, blokkjede-teknologi og mye mer. 

Vi håper dere liker episoden, og lover å komme tilbake på nyrået med mange flere episoder om temaer vi i Bouvet brenner for!