Utviklere klare for hackathon
>

Bouvet presenterer: 24 timer live hackathon

Redaksjonen 
14. des. 2018

Vi har samlet noen av våre beste utviklere. Deres felles kraft er problemløsning, kreativitet og utviklerkompetanse. Sammen skal de løse et problem på 24 timer. Men hvilken utfordring som venter dem, det vet de ikke. Det er det faktisk du som bestemmer.Kreativitet kombinert med teknologi kan løse nesten hva som helst. Vi har derfor utfordret noen av våre beste utviklere for å se om de kan bidra til å løse én av tre utfordringer. Bouvet-utviklere fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo har holdt av 1. februar 2019 i sine respektive kalendere. Da møtes de til en 24 timer livestreamet hackathon i Oslo. Vi kaller det Døgn X. 

Avstemningen avsluttes 20. januar 2019. 

Du bestemmer – stem her!

Følg med på direkten 1. februar 2019

De kjenner hverandre knapt. Ingen vet hva døgn X vil føre til. Men det vi vet er at de sju utviklerne har utført store ting før. Vi vet også at Martin G. kan mer enn de fleste om roboter. Nikhil er småbarnsfar og kjent med våkenetter. Kamilla er høygravid og Martin F. tar med seg gitar. Kristian har lovet å holde seg unna eBay det aktuelle døgnet, og Britt bidrar med en yogatime om det skulle røyne på. Og så finnes det en joker. En de seks andre ennå ikke har møtt. 

Du kan følge dem på YouTube hele det aktuelle døgnet, chatte med dem og til og med bidra til løsningen om det går helt i stå ... 

Men aller først må vi bestemme hvilken oppgave teamet skal få. Alternativene vi har valgt ut er krevende. Fellesnevneren er at en løsning vil forandre verden litte grann. 

Ikke gå glipp av begivenheten