stand
>

Energyworld 2018 – Den digitale transformasjonen

Miriam Skår 
20. mars 2018

Digitalisering sto i fokus under årets Energyworld og programmet var fullspekket med interessante foredrag.

Ca 500 stk var samlet i Stavanger Forum på torsdag for å være med på årets Energyworld, møteplassen for de som jobber med prosesser, utvikling, teknologi og IT-beslutninger. 31 stands stilte på konferansen, alt fra leverandører og kunder til samarbeidspartnere.

Sopra Steria
BIBuilders og Avito

— Det er viktig at vi er synlige på Energyworld. Her møter vi kunder og andre aktører innenfor olje- og gassindustrien, forteller Bjarte. Energyworld som konferanse har i år fokus på digitalisering av olje- og gassbransjen.

Jan Eivind og Reidar

Blant foredragsholderne var Svein Bjørnstad, Visepresident IM&IT i Fred. Olsen & Co, og digitaliseringsrådgiveren vår, Jan Eivind Danielsen. Sammen holdt de foredraget: «Kom i gang med digitalisering.» Her fortalte de hvordan de organiserte en Digitaliserings "Proof of Concept fabrikk" med Dolphin før jul, hva de lærte og ga konkrete tips på hvordan man kan få fart på reisen gjennom digitaliseringsveikartet. De dro frem kompetansen i det tverrfaglige teamet de satte sammen og hvordan Bouvet jobbet sammen med NAV og UiS for å få det på plass.

Svein Bjørnstad og Jan Eivind Danielsen
— IT er ikke lenger et støtteverktøy, presiserte Svein Bjørnstad.
folk

Fun fact: Navnet Wintershall kommer fra Julius Winter og Salt (Hall), betyr Winter sitt Salt

Microsoft Stand