Seminar
>

Matnyttig frokostseminar om personas

Regine Sagstad Berg 
5. april 2018

Like før påske inviterte Bouvet Bergen til frokostseminar om personas. Tolv engasjerte morgenfugler dukket opp til frokost og nytraktet kaffe i våre kontorer i Solheimsviken.

På programmet stod det både teori og praksis. UX-designer Erle Krøger ledet an morgenen med å fortelle litt om hva personas er og hvordan de kan brukes i arbeidshverdagen. Personas er oppdiktede personer, basert på helt ekte data, som forestiller folk i din målgruppe. De gjør det enklere å forstå målgruppen din og ta gode avgjørelser på deres vegne. Deltakerne fikk tips om hvor de kan finne datagrunnlaget de trenger, og de fikk praktiske tips og triks på veien mot å lage egne personas.

Morgenen ble avsluttet i små grupper, hvor alle fikk prøve seg på å lage personas. En enkel mal og noen tips på veien var alt deltakerne trengte for å slenge seg over oppgaven, hvilket de gjorde med stor iver.

Vi fikk veldig god respons på frokostseminaret og vi ønsker å holde flere slike praktiske frokostseminarer fremover. Er du interessert i gjentagelse eller kanskje du har noe annet som du ønsker å lære mer om? Ta kontakt med oss!

Temaer