Ted Souder frokostseminar Colosseum på scenen
>

Google-topp ga norsk rekord i frokostmøte

29. okt. 2018

Vet du at Bouvet også er en stor arrangør av frokostmøter? I høst satte vi til og med uoffisiell norgesrekord i frokostmøte da Google-topp Ted Souder gjestet storsalen i Colosseum kino.

Den oransje løperen rullet ut, faklene er tent. Over inngangspartiet på Colosseum kino i Oslo lyser Bouvets logo opp en grå Oslo-morgen. I foajeen vanker det deilig varm kaffe og bakverk, og i den ærverdige storsalen er alt klart for rundt 850 påmeldte frokostgjester. De har stått opp ekstra tidlig denne fredagen for å høre Googles Head of Retail, Ted Souder, tanker om digitale økosystemer, hvordan plattformøkonomien kan skape nye rammebetingelser og hvordan virksomheter kan jobbe med å fornye seg for å møte alt dette.

Her kan du lese mer om våre frokostseminarer

Spente tilhørere

– Vi er nysgjerrig på temaet, som er spennende og interessant. Ted Souder er selvsagt en autoritet, og det blir spennende å finne ut om vi kan knytte noen av Googles perspektiver til virksomheten i Posten, som er i en stor omstillingsfase, sier Thomas Heimdal, Knut Nystad og Glenn Abrahamsen. De jobber med IT-utvikling i Posten Norge.

Amanda Dahl, Sara Borén og Anne Myren Stenstvedt jobber i Devoteam Fornebu Consulting. Nå er de ute etter faglig påfyll som kan inspirere og åpne for nye ideer og muligheter.

– Kanskje får vi en liten titt inn i fremtiden? Google er nytenkende og en av de viktigste premissleverandørene, både i jobbsammenheng og på fritiden, sier konsulentene.

Gangen Colosseum frokostseminar Ted Souder

Delingskultur

Konferansier og CTO i Bouvet, Simen Sommerfeldt, mener frokostmøtet med Ted Souder bidro til å markere Bouvet både som konsulentselskap og som tilbyder av kurs.

­– I Bouvet er vi opptatt av å dele. Derfor gikk det ikke langt tid fra vi booket Ted Souder til et internt arrangement til ideen om et frokostmøte for bransjevenner og -konkurrenter dukket opp. Vi så en gyllen anledning til å både bygge oppunder delingskulturen vår og sette Bouvet på kartet. Og med 850 påmeldte er vi frekke nok til å hevde at Bouvet nå innehar norgesrekorden i frokostmøte, ler Simen.

DSC_7456
Konferansier og CTO i Bouvet, Simen Sommerfeldt

En god start på dagen

Han understreker samtidig at året består av flest hverdager, også i Bouvet.

– Hver dag jobber vi for å levere tjenester som forandrer og fornyer Norge. Og kursvirksomheten er en svært viktig brikke i det store bildet som utgjør Bouvet. Ikke minst ser vi på frokostmøter som en viktig arena for deling og utvikling på tvers av virksomheter og bransjer. Har du ennå ikke startet dagen med påfyll av fag og god kaffe i Sørkedalsveien 8 på Majorstua, er du hjertelig velkommen, smiler Simen.

Her finner du oppdatert oversikt over våre frokostseminarer. Vi ser fram til å høre fra deg!

Bouvet på skjerm frokostseminar Colosseum