49137173737_7ebac5552c_o
>

Gull og sølv for "Bouvet 24 timer live hackathon"

Redaksjonen 
28. nov. 2019

Tirsdag 26. november vant vi, sammen med vår dyktige samarbeidspartner Redink, gull og sølv for vårt livestreamede hackathon på én av Europas største prisutdelinger for content marketing: Content Marketing Awards.

Det var i celebert selskap sammen med flere av europas største merkevarer, som Volkswagen-gruppen, Facebook, British Airways, BBC og mange flere at vi deltok på årets Content Marketing Awards i London.

Vi var, sammen med Redink, nominert i tre ulike kategorier for vårt livestreamede hackathon, hvor vi samlet syv utviklere fra våre ulike regioner i 24 timer for å se om de kunne lage noe som kunne bidra til å løse problematikken med plast i havet. Sammen med seerne som bidro med kode via github og kommentarer i kommentarfeltet på Youtube ble det til slutt en stor suksess hvor vi laget en webapplikasjon kalt PLUKK, som skal gjøre det enklere å belønne og motivere de som vil plukke plast og sende det til resirkulering.

Se oppsummeringsvideo av hackathonet under, og les gjerne mer om prosjektet og resultatet her: Dette er PLUKK: et pantesystem for plast – og et resultat av 24 timer med intenst arbeid

Prisene vi var nominert til var:
Best Inter-Company Engagement
Best Specialist
Best Video - Series

Resultatet ble sølv i Best Inter-Company Engagement og gull i Best Video - Series. Vi er utrolig stolte og ydmyke over å bli annerkjent for jobben vi har gjort. Vi må også bruke annledningen til å skryte masse av Redink for et veldig godt samarbeid både i planlegging og gjennomføring av eventet.

Dette hadde vi ikke fått til uten det fantastiske teamet av konsulenter som bidro i de 24 timene. Her fremviste de masse kunnskap, godt humør og et unikt engasjement. Sammen viste de frem den kulturen vi i Bouvet er så stolte av. En stor takk går derfor til utrolig dyktige: Britt Marie Skaflestad, Nikhil André Luthra, Kristian Nøstdal, Jonathan Lund, Martin Førre, Kamilla Nyborg Gregertsen, Martin Gravråk og Jesper Andersson.

Resten av hele Bouvet må også trekkes frem for bistad både før, under og etter hackathonet. Alle seerne som så på, stemte og bidro underveis fortjener også stor takk. Vi hadde aldri fått til dette uten deres engasjement og kunnskap.

Image from iOS (3)
Utviklerne samlet før hackathonet, som gikk av stabelen i februar.