itsmf

The show must go on

Jan Svege 
2. april 2019

itSMF-konferansen er Norges største arena for erfaringsdeling innen IT Service Management. Her samles dyktige IT-folk og tjenestemottakere fra hele Norge med ønske om å dele sine erfaringer og ta med seg innspill om hvordan man leverer gode IT-tjenester. Temaet «The Show Must Go On!» la Queens musikalske univers til å løfte den 17.itSMF-konferansen til nye høyder.

Igjen, så hadde jeg gleden av å være med på å arrangereNorges eneste, og  Europas største Service Management konferanse, 4 – 6 mars på Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen.

Deltakerantallet er stabilt høyt, og i år var hele 350 personer påmeldt.

itSMF-konferansen er konferansen der IT-folk fra hele Norge kommer sammen og deler erfaring om hvordan en kan levere gode IT-tjenester.

I 2019 var temaet «The Show Must Go On» – Fra teknologi til forretningsverdi.

ITsmf

Til velkjente låter fra Queen delte vi erfaringer og kunnskap om samspillet mellom IT og virksomheten, og spille hverandre gode i løpet av to spennende dager pluss en pre-conferanse dag

Fagfeltet IT Service Management er stort og spennende, og i stadig utvikling. Det var lagt opp et program som satte fokus på hvordan IT kan bidra til økt verdi for virksomheten, og hvordan IT-avdelingen kan spille på lag med virksomhetsledelsen mot strategiske mål.

Torgeir Waterhouse, IKT Norge var Key note speaker, og engasjerte oss alle med sitt foredrag «Hvordan lykkes vi med teknologien» som det første pleumsforedraget

Torgeir Waterhouse

Hanne Røislien, Cyberforsvaret,  fulgte opp med en mer «soft» tilnærming med sitt foredrag « det finnes ikke noe «jeg» uten «vi» 

Hanne Røislien

Totalt 20 foredrag over  4 sesjoner på 2 dager, gjorde at det var mer enn nok å velge i.

Introduksjon av ITIL v4, presentert av Barclay Rae, ITIL 4 lead architect, var på mange måter en fagmessig «høydare, mens eventyrer Randi Skaug inspirerte oss nok mest på annet plan med sitt foredrag «Kongefølelsen»

Neste års konferanse er allerede datosatt, 02 – 04.03.2020, så sett av datoen