HenrietteogIgor
>

Keeping up with SXSW 2019

13. mars 2019

Fikk du ikke dratt på årets SXSW, fortvil ikke! Henriette og Igor fra Bouvet deler oppturene, nedturene og trendene fra SXSW 2019 i Austin Texas. Følg med på vår daglige videoblogg fra verdens største digitale konferanse!

07. Episode

06. Episode

05. Episode

04. Episode

Her kan dere lese The Future Today Institute's 12th Annual Emerging Tech Trends Report: futuretodayinstitute.com/2019-tech-trends

03. Episode02. Episode

01. Epsiode

Dette er Henriette og Igor:

Henriette Høyer

Henriette Høyer er fagleder for strategisk innholdsdesign og strategisk rådgiver i Bouvet, hvor hun er med på å utvikle digitale løsninger for alle flater for offentlig og privat næringsliv. Hennes rolle er å bistå i arbeid med strategi, kundereiser, konseptutvikling, innovasjon, digital kommunikasjon, UX, interaksjonsdesign, informasjonsarkitektur og brukertester. Hun har jobber med løsninger for kunder som NRK, Politiet, Forsvaret, Coop Norge, NVE, Utdanningsdirektoratet, Sporveien og NSB. 

Igor Dekovic

Igor har bred og lang erfaring fra både leveranse- og forretningssiden. Han har vært operativ innen systemarkitektur, programmering, UX, rådgivning og prosjektledelse og har også hatt personal- og leveranseansvar. På forretningssiden jobber han med konsepter, tilbud, kontrakter og bemanning, og er kundeansvarlig for kunder som Telia og Statsbygg.