thought-catalog-214785

Lokker studenter til messestand ved hjelp av egenlaget VR-spill!

17. des. 2019

Oculus Quest er et alt-i-ett-gamingsystem for virtuell virkelighet. Ingen kabler. Ingen datamaskin. Bare VR-briller og kontrollere. Vi hadde lyst å lage et spill og ta med oss Oculusen på stand. Her kan du lese hvordan vi løste små og store utfordringer underveis og hva vi endte opp med.

Vi i Bouvet reiser mye rundt og er aktive på ulike bedriftspresentasjoner, karrieredager og konferanser. Hver gang er målet vårt at folk stopper opp og har lyst å snakke med oss. Det er alltid enklere å snakke med folk hvis man har noe å vise, eller å invitere til. Så det å lage et spill er naturlig for da er det enkelt å spørre: Har dere lyst å prøve spillet vi har laget? 

Ambisiøse planer

Å lage et spill fra bunnen av er egentlig fryktelig ambisiøst i dagens spillverden. Samtidig er det kult og utfordrende, det skaper engasjement og forståelse for hvor vanvittig mye arbeid det ligger bak store spill. Det er enkelt å engasjere folk fordi man kan konkurrere mot sine venner og som besøkende slipper unna klein small talk for å knabbe en snopepose. 

Men det tar ofte mye tid å utvikle og å få til et ordentlig oppsett med potensielt veldig mye folk på standen kan være utfordrende. Oculus quest gjorde drømmen, om å ha en enkel VR-rigg med oss rundt, til virkelighet. 

 

Brukertesting på bedriftspresentasjon

 

Temaer