Nyansatte1
>

Lurer du på hvordan det er å være ny i Bouvet?

Redaksjonen 
25. sep. 2019

Et par av våre nye, dyktige kolleger deler hvordan den første tiden i Bouvet har vært!

Bouvet vokser og alle kontorene våre har denne høsten styrket laget med flere nye og flotte kollegaer. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere og tusen takk for at dere deler fra livet som ny i Bouvet!

Kia Brekke, Bouvet i Trondheim 

Kia, nyansatt i Bouvet

Hva jobber du med?

Jeg har startet på prosjektet Rovbase for miljødirektoratet. Akkurat nå jobber jeg med en eksisterende løsning som skal moderniseres og reactifiseres.

Hvor og hva har du studert?

Jeg har studert Ingeniørvitenskap & IKT, 5-årig integrert master på NTNU. Jeg valgte hovedprofil IKT og produktutvikling, der jeg fikk en god blanding av maskintekniske fag og informatikk. 

Hva fikk deg til å søke jobb i Bouvet?

Jeg hørte godord om Bouvet fra venner som hadde hatt sommerjobb og fast jobb i Bouvet. I tillegg så gjorde Bouvet godt inntrykk på bedriftspresentasjonen, hvor vi fikk ta kurset "Redd plantene".

Kan du nevne 3 ting du liker ved å jobbe her så langt?

  • Kollegaene. Både de på teamet og de på kontoret har tatt meg veldig godt imot. 
  •  Flexitid. Det har gitt meg mer frihetsfølelse enn jeg hadde forestilt med. Jeg liker ikke å komme for sent, men med flexitid trenger jeg ikke stresse om jeg en dag er litt senere ute en vanlig, ingen vet om det er senere enn jeg planla å komme.
  • Vaffel på fredager

Hva gleder du deg til fremover?

Høstturen ser jeg veldig frem til. I år går turen til Verona. Uavhengighetsfeirngen gikk jeg dessverre glipp av, så jeg gleder meg til å oppleve et Bouvet-arrangert event og ikke minst møte flere av bouveterne i Trondheim.

Har du et høydepunkt fra tiden i Bouvet så langt?

Jeg har trivdes veldig godt så langt, det er flere gode opplevelser å ta av. Da min første feature ble merga til develop og gikk ut i test var jeg stolt. Følelsen av å faktisk bidra til et prosjekt var oppløftende. For meg så markerte det overgangen fra student til konsulent.

Nora Gjøen-Gjøsæter, Bouvet i Bergen 

Nora, nyansatt i Bouvet

Hva jobber du med?

Jeg er konsulent i Data Science-teamet, avdeling Lyderhorn i Bergen.

Hvordan har oppstarten i Bouvet vært så langt?

Oppstarten har vært veldig fin. Jeg har fått god tid til å sette meg inn i mye nytt, samtidig som jeg ble satt i gang på et lite prosjekt etter relativt kort tid.

Hva fikk deg til å søke jobb i Bouvet?

 En annonse som så ut til å passe meg midt i blinken i forhold til det jeg ønsker å jobbe med.

Kan du nevne 3 ting du liker ved å jobbe her så langt?

Dyktige kolleger, hyggelige kolleger, og at det er enkelt og raskt å få hjelp til det meste.

Hva gleder du deg til fremover?

Jeg gleder meg til å levere nyttig og godt arbeid, samtidig som jeg fortsetter å lære noe nytt hver dag.

Har du et høydepunkt fra tiden i Bouvet så langt?

Turen til Nice med en veldig fin gjeng.

Kristoffer Sylte Dahl, Bouvet i sør

Kristoffer, nyansatt i Bouvet

Hva jobber du med?

Akkurat nå har jeg fullført et løsningsforslag for en kunde om utvikling av en hjemmeside, så vi venter på svar der. I tillegg er det et annet prosjekt jeg skal være med på som vi snart kan begynne utviklingen av. I mellomtiden jobber jeg med å bli bedre innen Vue.js og C# via et eget prosjekt. 

Hvor har du studert?

Jeg fullførte min bachelor IT og Informasjonssystemer ved Universitetet i Sørøst-Norge nå til sommeren. Der fikk vi svært masse tid til å drive med egne prosjekter og jeg føler vi ble godt forberedt på arbeidslivet.

Hvordan har oppstarten i Bouvet vært så langt?

Det har vært helt fantastisk. Jeg har allerede fått et godt inntrykk av kulturen her, både via dagene på jobb og i fra turer, foredrag og labb-kvelder. Man er jo veldig spent på å møte opp som konsulent i ens første "voksenjobb", men vi ble veldig godt tatt imot og har hatt en svært behagelig start. For meg blir det som å få lov til å sitte åtte timer per dag og gjøre det jeg syntes var best med skolen, nemlig prosjektarbeid og utvikling. Jeg kunne ikke hatt det bedre.

Hva fikk deg til å søke jobb i Bouvet?

En av konsulentene i Bouvet holdt flere foredrag ved USN som jeg deltok på. Her fikk jeg et veldig godt inntrykk av Bouvet som arbeidsplass. Vi hørte også mye positivt om Bouvet fra diverse andre representanter fra bransjen, samt fra fakultetet ved universitetet. I tillegg hadde jeg et gruppemedlem som hadde et internship ved Bouvet, så jeg fikk litt insider-informasjon om hvordan det var her. 

Noe av det viktigste for meg når jeg søkte jobb var å finne en arbeidsplass som drev med nye og spennende teknologier og som fremmer personlig utvikling. Jeg fikk et klart inntrykk av at dette stemte for Bouvet og det var en av de største grunnene til at jeg søkte her.

Kan du nevne 3 ting du liker ved å jobbe her så langt?

  1. Jeg liker at jeg hver dag er omringet av imøtekommende mennesker som er eksperter på fagfelt som jeg er interessert i.
  2. Jeg liker hvor selvstyrt man er innenfor de prosjektene man jobber på, og hvor mye tillit man får av ledere og andre ansatte som en konsulent.
  3. Jeg liker hvor opptatt alle her er av å opprettholde den gode kulturen som ser ut til å prege hele selskapet.

Hva gleder du deg til fremover?

Jeg er svært spent på å få delta på prosjekter hvor jeg er med på hele prosjektløpet, fra møter med kunder til utvikling og implementering. Det er noe helt spesielt med å være med å bygge større systemer som en dag blir tatt i bruk hos kunden. Jeg gleder meg også veldig til jeg har vært her en stund og har fått enda mer erfaring med spesifikk teknologi.  

Har du et høydepunkt fra tiden i Bouvet så langt?

Det store høydepunktet til nå har definitivt vært Uavhengighetsturen vi i sør dro på til Færøyene. Det var en veldig fin og innholdsrik tur hvor jeg ble kjent med mange flotte kolleger, samtidig som jeg fikk oppleve et så avsidesliggende og unikt sted. Det overgikk alle forventninger og jeg ser frem til flere slike turer og opplevelser. 

Evelyn Saxegaard, Bouvet i Øst

Evelyn, nyansatt i Bouvet

Hva jobber du med?
Jeg jobber som utvikler i RIA, en avdeling med fokus på webutvikling og spesielt brukeropplevelse.

For tiden sitter jeg på et prosjekt for matinfo.no, der vi skal implementere et nytt design og gjøre det enklere for kunden å selv gjøre endringer på siden.

Hvor og hva har du studert?
Jeg har studert Datateknologi på NTNU i Trondheim, og har akkurat levert en master som utforsker hvordan man kan få flere jenter interessert i teknologi og programmering.

Hvordan har oppstarten i Bouvet vært så langt?
Oppstarten har vært utrolig bra. Jeg er veldig heldig som får jobbe med så mange hyggelige og flinke mennesker. Da jeg startet i begynnelsen av august var vi 35 nyansatte, og etter kun en uke med on-boarding sammen ble vi en veldig god gjeng.

Etter oppstartsuken fikk jeg sammen med to andre nye i oppdrag å videreutvikle et spill Bouvet har laget. Det har nå blitt brukt i flere sammenhenger, både internt i Bouvet og for eksterne kunder. Det er kjempegøy å se at det man er med på å lage blir brukt i reelle settinger.

Hva fikk deg til å søke jobb i Bouvet?
Jeg hadde kanskje en litt ukonvensjonell inngang til Bouvet. Under itDAGENE-banketten som arrangeres av datateknologistudenter på NTNU, kom jeg i prat med en veldig hyggelig representant fra Bouvet. Samtalen med han og inntrykket han skapte fikk meg til å søke sommerjobb her. Da tiden for sommerjobben kom viste det seg fort at Bouvet var det stedet jeg kunne tenke meg å fortsette etter studiene.

Kan du nevne 3 ting du liker ved å jobbe her så langt?
- Kulturen
- Kunnskapen folk har
- Tilliten jeg har fått

Hva gleder du deg til fremover?
Det jeg gleder meg mest til er å lære nye ting, og utvikle de ferdighetene jeg allerede har.

Har du et høydepunkt fra tiden i Bouvet så langt?
Uavhengighetsturen til Oxford, helt klart. Fest på naturhistorisk museum og hesteridning rundt Windsor Castle. Trenger jeg si mer.

Odin Thomas Rochmann, Bouvet i Rogaland

Odin, nyansatt i Bouvet

Hva jobber du med?

Jeg jobber i Atlas for UDIR (Utdanning direktoratet) med GREP-prosjektet. Det er et spennende prosjekt med .NET/Azure backend og TypeScript/React frontend. Jeg sitter akkurat nå med en en oppgave for tilrettelegging for opprettelse og vedlikehold av hjelpedata.

Hvor har du studert?

Jeg gikk ut av videregående (Elektronikk) fra Sola VGS, så tok jeg ett semester på Edmonds i Seattle. Hadde noen fri år før jeg tok bachelor ved NITH i Stavanger.

Hvordan har oppstarten i Bouvet vært så langt?

Helt supert, over alle forventninger, kjekke kollegaer og god kaffi!

Hva fikk deg til å søke jobb i Bouvet?

Etter ni år på tidligere arbeidsplass følte jeg vel tiden var inne for å strekke litt på armene, nye utfordringer og nettverk.

Kan du nevne 3 ting du liker ved å jobbe her så langt?

  • Sentral beliggenhet i forhold til kollektiv transport.
  • Kulturen, trivelige og kompetente medarbeidere.
  • Sjokolade på fredager!

Hva gleder du deg til fremover?

Personlig: snø, ski, sitte foran peisen på hytta og juleferie. Jobb: komme helt inn i gjengene og få kontakt med flere Bouvere. 

Har du et høydepunkt fra tiden i Bouvet så langt?

Må vel være Uavhengighetdagen, uten tvil!

Ønsker du også å bli en av oss? 

I Bouvet venter nemlig fagutfordringene på deg, sammen med kunder som tør gi deg ansvar, og kollegaer som ønsker å se deg på ditt beste. Hos oss vil du jobbe og utvikle deg i et uformelt og høykompetent miljø med stort fokus på kompetansedeling – og på fellesskapet vi faktisk utgjør. Vi jobber sammen, vi leverer sammen, og vi lykkes sammen.

Se ledige stillinger og ta kontakt med oss her