project ms
>

Nye Microsoft Project er her!

Ketil Espenæs 
31. okt. 2019

Befinner du deg stadig i en diskusjon om hva slags prosjektstyringsverktøy dere bør bruke og hvorfor?

I dagens prosjekt- og porteføljemiljø ser vi en kontinuerlig utvikling av nye prosjektledelsesmetodologier; Agile, hybrid, CMMI, Scrum, Kanban og DevOps etc. Listen begynner å bli uendelig, og vi som prosjektledere skal ikke bekymre oss for hvilket verktøy vi skal bruke.

Vårt fokus skal være å få gjort arbeidet med å levere prosjekter som realiserer strategien til virksomheten.

Det er grunnen til at Microsoft har revitalisert deres prosjekt- og porteføljestyringsplattform. Project lar deg bruke verktøyet du ønsker, og du vil få de resultatene du trenger. Alt mens du utnytter kraften til en enhetlig Microsoft power platform.

project ms email

Mye likheter fra Planner 

Microsoft har nettopp gitt ut den nye versjonen av Project og den er lett å sette seg inn i for alle typer brukere. På mange måter kan det minne oss om Planner, men Project for the Web sitter på toppen av Power-plattformen og CDS (Common data service) som gir en rekke nye muligheter som rapportering i Power BI eller å brukes i et PPM-perspektiv.

Dersom du allerede har et Project Online- eller Project Premium-abonnement, kan du gå videre til project.microsoft.com i dag og prøve det.

Bouvet er gullpartner og har en lang historie med Microsoft. Vil du lære mer om prosjektporteføljestyring og hvordan vi kan hjelpe? Ta kontakt med oss.

Mer om nye Microsoft project