Future City cred arleksey
>

Møt oss på Evolve Arena

27. nov.

Bouvet er godt representert på Evolve Arena, Norges viktigste møteplass for byutvikling og framtidens mobilitet.

På Norges Varemesse blir det to dager med konferanser i verdensklasse, Future City Expo der aktører viser morgendagens løsninger, og mange arrangementer og aktiviteter for deltakere og publikum. Dette blir en arena for inspirasjon der vi kobler sammen næringslivet, politikere, det offentlige og akademia. For det er gjennom samarbeid og involvering vi skaper de beste løsningene for fremtiden!

Under ser du hvor du finner Bouvet både på onsdag og torsdag. Meld deg på her, så får du gratis inngang på alle side events og workshops!

Onsdag 5 desember

  • 10:00 "Snaps om digitalt lederskap". Sven Lunøe Pihl snakker om at digitaliseringen vi nå står overfor innebærer et uløselig skille mellom virksomhets- og teknologiutvikling. Hva betyr dette for ledelse – og hvilke utfordringer oppstår? Hvordan kan møte disse?
  • 10:30 "6 enkle råd for å komme i gang med maskinlæring". Mark West gir gode råd om hvordan din bedrift bør gå frem for å starte sin satsning innen maskinlæring.
  • 11:00 "Chatbots - Smart venn eller dum maskin". Tina Ertzeid Asla gir en generell innføring i chatbots/voicebots og viser eksempler på god og dårlig bruk av ‘conversational tools’ fra små og store selskaper rundt omkring i verden
  • 13:30 "Lean Innovation i praksis". Christer og Christl deler erfaringene fra vårt med arbeid med innovasjon i Avinor, med fokus på viktigheten av innsikt, måle underveis og tørre å prøve og feile – og presenterer deretter to caser hvor Lean innovation har vært sentral.
  • 14:00 "Norges mest digitale klubb. Njål Berge viser hvordan Storhamar Ishockey har gått fra null til gull – og økt sitt årlige tilskuertall fra 43.000 til 137.000 på 4 år gjennom fokus på digitalisering av opplevelsen før, under og etter sine arrangementer.
  • 14:30 "Workshop: Tjenestedesign, brukerinvolvering og innovativ tjenesteutvikling". Torbjørn Helland Solhaug, Ulrik Lie og Magne Hopp fasiliterer en høyintensiv og effektiv workshop som skal gi deltagerne en inspirerende introduksjon til hvordan tjenestedesign metodisk og kreativt benytter prinsipper og teknologi for å løse komplekse samfunnsutfordringer og skaper innovative tjenester og opplevelser.


Torsdag 6 desember

  • 13:15 "6 enkle råd for å komme i gang med maskinlæring". Mark West gir gode råd om hvordan din bedrift bør gå frem for å starte sin satsning innen maskinlæring.
  • 13:45 "Chatbots - Smart venn eller dum maskin". Tina Ertzeid Asla gir en generell innføring i chatbots/voicebots og viser eksempler på god og dårlig bruk av ‘conversational tools’ fra små og store selskaper rundt omkring i verden
  • 14:15 "Smarte byer er bygget på smarte data!" Men hva er smarte data? NTNU og SESAM serverer deg en leken, og ja, smart presentasjon, på en litt utradisjonell måte.