Johan
>

New on deck – bli kjent med oss i innseiling øst

Innseiling Øst 
31. aug. 2020

Innseiling er et konsept som er laget for og drives av nyutdannede og de med mindre enn 1,5 år i arbeidslivet siden uteksaminering. Programmet ønsker å gi nye medarbeidere trygge rammer å vokse i, la dem bli kjente med Bouvets verdier og kultur, og en oversikt over hva Bouvet har å tilby. Bli kjent med et par av våre innseilere i denne månedlige spalten på Bouvet deler.

Johan

Navn: Johan Paramanathan,

Alder: 24 år

Utdanning: Master innen informasjonssikkerhet.

Hva jobber du med for tiden?

I Bouvet jobber jeg som sikkerhetskonsulent, men her heter det vel bare konsulent (hehe)? Jeg jobber for øyeblikket på Statnett som sikkerhetsanalytiker og det er vel alt jeg kan si om det... På fritiden spiller jeg fotball, driver med fotografi, reiser og knoter med alt av teknologi.

Hva er det beste med å jobbe i Bouvet?

Det er jo alle de kule folka som jobber her! Spesielt innseilings-kullet som har begynt i år. Samtlige av dem er utrolig hyggelig og super-dyktig i det de driver med. Det beste med Bouvet er hvor lett det er å bli kjent med mennesker og dele kunnskap.

Hva gleder du deg til fremover?

Det må være kompetansehevingsdagen BouvetOne, hvor alle i Bouvet Øst holder foredrag for hverandre, og junior versjonen av BouvetOne, nemlig PointOne. Det blir gøy å høre foredragene til de andre i innseilingsgruppa og Bouvet. Folk liker så mye forskjellig og terskelen for å presentere noe er lav, noe som betyr at det blir mye bra kunnskapsdeling!

Hvordan har måneden vært?

Litt hektisk for å være ærlig, jeg har hatt masteroppgaven hengende over hodet, i tillegg til å bli satt på ett utrolig spennende prosjekt hos Statnett. Uansett er det jo litt gøy å få stress-testet seg selv i ny og ne.

Månedens høydepunkt?

Masse spennende har skjedd denne måneden. Jeg har jo begynt hos Statnett, vært på tur til Oxford, fullført mastergraden og vi har bare kommet halvveis!

Se bilder fra uavhengighetsturen til Oxford her:

Les mer om uavhengighetsturene våre her

Månedens klimaks/anti-klimaks Hva har du lært?

Månedes klimaks må være å presentere masteroppgaven. Totalt 5 år med studier og 18 års skolegang, avsluttet med tre håndavtrykk og «gratulerer, du er master». Litt anti-klimaks også kanskje? Den største filosofiske leksen er å fokusere mer på læring og mindre på resultater. Kanskje litt ironisk at budskapet jeg sitter igjen med etter 5 år på universitetet er at læring er viktigere enn resultater, men jeg fikk det spikret inn tilslutt.

Tusen takk til Johan som deler! 

Ønsker du også å bli en av oss? 

I Bouvet venter nemlig fagutfordringene på deg, sammen med kunder som tør gi deg ansvar, og kollegaer som ønsker å se deg på ditt beste. Hos oss vil du jobbe og utvikle deg i et uformelt og høykompetent miljø med stort fokus på kompetansedeling – og på fellesskapet vi faktisk utgjør. Vi jobber sammen, vi leverer sammen, og vi lykkes sammen.

Se ledige stillinger og ta kontakt med oss her