Oppdag kraften til Copilot: Den definitive endringen i din arbeidsdag!

Microsoft er i ferd med å slippe en rekke banebrytende produkter som vil forandre måten vi jobber på. Det mest spennende er Copilot, basert på ChatGPT, som vil bli tilgjengelig i Microsoft 365 og Power Platform. 

Vil du vite hva som er nytt og hvordan du kan forberede deg på denne revolusjonerende endringen?

Kom på vårt frokostmøte og få eksklusiv kjennskap til Copilot. Dette er en unik mulighet til å være blant de første som tar i bruk denne transformative teknologien.

Meld deg på her

Frokostmøte

Tema: Copilot

Dato: 24. august

Tid: Kl. 08:30 - 10:00.
Frokost serveres fra kl 08.00. 

Lokasjon: Stavanger. Laberget 28 

Pris: Gratis

Agenda 

  • Dette er Copilot: Utforsk de unike funksjonene og fordelene med Copilot, og oppdag hvordan denne assistenten vil transformere din arbeidsprosess.
  • Oppdag hvordan Copilot vil påvirke PowerPoint, Word, Teams, SharePoint, Excel, Outlook, Power Platform og Power BI, og hvordan du kan dra nytte av dette i hver eneste arbeidsoppgave.
  • Live-demo av allerede lanserte produkter: Få en førstehånds opplevelse av Copilot i aksjon gjennom live-demonstrasjoner av produkter der dette allerede er tilgjengelig. Se hvordan det vil forbedre din produktivitet og kreativitet.
  • Anbefalinger for forberedelse: Vår ekspertteam vil gi deg verdifulle tips og anbefalinger om hvordan du kan forberede deg best mulig for implementeringen av Copilot i din arbeidsflyt.

Foredragsholdere:

Miriam Voster
Enhetsleder
Arild Aarnes
Enhetsleder
Kjetil Molaug
Forretningsområdeleder – Plattform, innsikt og analyse
Plattform, Innsikt og Analyse i Rogaland

Relaterte prosjekter og historier: