SAP copy3
>

Trenger du nytt logistikk/økonomi system?

22. aug. 2018

Samle alt i ett system!

Er du lei av å lete etter informasjon fra mange ulike kilder for å se hvordan bedriften går? Med SAP Business One for HANA blir det enkelt å få full oversikt over forretningstransaksjoner og økonomi i ett og samme system. Alt henger sammen. Oppretter du en salgsordre, er allerede lager, innkjøp og økonomi informert. SAP Business One hjelper deg å ta de riktige beslutningene til rett tid, slik at du kan fokusere på annet.

Plug and play

Alle viktige forretningsprosesser innen Regnskap, Salg, Innkjøp, Lager, CRM, Produksjon og Service er tilgjengelig og klart til bruk. Med mer enn 500 bransjeløsninger tilgjengelig, er det stor sannsynlighet for at vi har en løsning som passer perfekt til akkurat din bedrift.

Implementert på 4 - 8 uker

Bouvet hjelper dere raskt i gang med det nye systemet. Implementering og opplæring via sertifiserte konsulenter og fast prosjektmetodikk sikrer en rask implementering. Alt av opplæring finnes også tilgjengelig på Internet.

Intuitivt grensesnitt

SAP Business One for HANA er meget enkelt å lære seg. De fleste skjermbilder er bygget opp på samme måte, og er dermed lett å lære – uavhengig av prosess. Skjermbilder og utskrifter kan også enkelt endres av en superbruker uten programmering.

Skjermbilde SAP

I skyen eller kjelleren

SAP Business One for HANA kjøres på den nye in-memory teknologien – noe som gir brukeren en rask og intuitiv tilgang til informasjon. Integrasjon mot andre systemer gjøres enkelt med standard grensesnitt. Systemet er enkelt å utvide etter hvert som din bedrift vokser.

Rapportering på tvers

SAP Business One for HANA leverer sanntids analyser (også med mobiltilgang) for ledere, selgere og servicemedarbeidere for å holde de informert om virksomheten, vise rapporter, administrere kontakter og håndtere salg og tjenesteaktiviteter. Bygg dine egne rapporter direkte i Crystal Reports og få full kontroll basert på oppdaterte data.

Rollebaserte menyer

Menyene i SAP Business One er rollebaserte og viser derfor kun interessant informasjon for den som er pålogget.

Mobile applikasjoner

De fleste forretningsprosessene kan vises og oppdateres direkte fra en mobil plattform for både IOS og Android.

mobil SAP

Analyser og rapportering

Rapportering i SAP Business One er utrolig enkelt og fleksibelt. Her kan man lage sine egne eller rollebaserte ”tiles” som viser for eksempel dagens salg, lagerverdi, omsetningshastighet og lignende ved hjelp av crystal reports. Systemet har også en ferdig cash-flow rapport.

Rapport SAP B1
For mer info ta kontakt:
Einar Christophersen
+47 952 92 564

Temaer

SAP