Bouvetøst
>

42 Sommerstudenter fikk teste konsulenthverdagen

Redaksjonen 
11. sep. 2019

I løpet av sommeren har sommerstudenter fra hele landet tilbrakt sommeren med Bouvet og våre kunder. Hør de fortelle om hva de har lært og gjort.

For oss i Bouvet er det utrolig viktig å kunne bidra til å kunne utvikle dyktige teknologer, designere, tjenestedesignere og andre fagfolk innenfor fagområdene vår bransje rommer. Derfor tar vi årlig inn sommerstudenter for å la dem teste konsulenthverdagen, sammen med oss og våre kunder. I år har de blant annet fått jobbet med Norsk Gjennvinning, Skyss, Tine, Agder Energi og Colorline.

Her har de fått jobbet med reelle kundeprosjekter og fått mulighet til å ta i bruk relevant kunnskap fra studiene samt lære mer om hvordan vi bruker teknologi, design, tjenestedesign og annen relevant metodikk for å digitalisere og utvikle samfunnet. 

Se sommerstudentene oppsummere sommeren her: 

Design og tjenestedesign har vært en veldig viktig del i flere av sommerprosjektene. Under kan du se hvordan gjengen som jobbet for ColorLine har designet og utviklet en digital skipsmodell som viser hvor du befinner deg på skipet, hvor ulike ting (restauranter, barer, butikker) er i forhold til deg og hva som skjer om bord av aktuelle eventer og arrangementer. Disse er laget for å kunne erstatte fysiske modeller som krever mye arbeid å endre, og som har begrenset med muligheter for å legge til nytt innhold.

Det har vært utrolig gøy å følge de svært dyktige studentene gjennom sommeren. Det de har levert har vært over all forventing. I løpet av sommeren har de også deltatt på flere sosiale sammenkomster og bidratt til latter, glede og moro på våre kontorer. Tusen takk for en flott sommer med dere! 

Ønsker du å bli en av oss eller teste konsulentlivet hos oss neste år? Ta kontakt her.