Deltakere sitter med god avstand2

Tiltak for å hindre spredning av coronaviruset

26. aug. 2020

Bouvet følger myndighetenes retningslinjer, og åpner gradvis opp vårt kurssenter.

Vi fortsetter å gjennomføre en rekke kurs online, men åpner opp for fysisk gjennomføring av kurs som egner seg bedre i et kursrom. 
Se vår kurskalender her

 

Vi tilbyr en rekke kurs hvor vi benytter instruktører fra utlandet og disse er fremdeles underlagt reiserestriksjoner. Disse kursene vil fremdeles blir gjennomført online dersom det lar seg gjøre.  

 

Vi tar de nødvendige forhåndsregler for å begrense smitte-spredning. Det betyr at vi forholder oss til FHI’s anbefalinger om smittevern.  

 

Ved gjennomføring av kurs vil vi legge til rette for å begrense unødig nærkontakt mellom deltakerne.

 

Det forutsettes at alle deltakere, både våre representanter og kursdeltakere, forholder seg til FHI’s anbefalinger for smittebegrensning 

 

Hva vi gjør vi i kursavdelingen til Bouvet? 

  1. Vi har økt rengjøringsfrekvensen og styrket rutinene for å sikre at du har trygge og rene omgivelser på kurs. I tillegg er det plassert vaskesprit flere steder i lokalene. 

 

  1. Vi kjører et begrenset antall deltagere på våre kurs, og sørger for at du har god plass under gjennomføringen av selve kurset. 

 

  1. Lunsjserveringen vil være i vår personalkantine. Det vil også bli  servert ferdigpakket snacks  i våre hyggelige pauseområder. 

 

Hva bør du som kursdeltager gjøre? 

  1. Føler du deg frisk og fin, vil vi gjerne ha besøk av deg! Men husk at god håndhygiene er enda viktigere nå enn tidligere. 

 

  1. Føler du deg syk, vær snill å holde deg hjemme og bli frisk! Det gjelder ellers også uavhengig av koronaviruset.  

 

Har du spørsmål?  Ta kontakt med kurs@bouvet.no eller ring oss på tlf. 23 40 60 50. 
 

Bedriftsinternt kurs


Dersom dere pga dagens situasjon ikke kan sende ansatte på kurs, kan vi sette opp online kurs for bedriften din. Ta kontakt med kursavdelingen på kurs@bouvet.no