DSC_4415

Sertifiseringer

Planlegg din karriere med sertifiseringer.

Pearson VUE Testsenter
Bouvet er et godkjent Pearson Vue testsenter. Alle sertifiseringer det er mulig å ta gjennom Pearsonvue, kan du booke hos oss. Det mest vanlige, er sertifiseringer innen Microsoft. 

SCRUM sertifisering
Bouvet kjører de offisielle Certified Scrum Master (CSM) og Certified Scrum Product Owner (CSPO) fra Scrum Alliance. Dette betyr at kurslederen er en sertifisert Scrum instruktør, og at deltagerne tar sertifiseringen som den del av kurset. Mer informasjon.

ITIL sertifisering
Flere bedrifter ser i dag nødvendigheten av å styrke sitt IT-støtteapparat til en proaktiv serviceavdeling, slik at de kan levere IT-tjenester av høy kvalitet og til en lavere kostnad enn tidligere. Vi tilbyr nå flere kurs innen ITIL Service management og IT Styring. Mer informasjon.

ISTQB sertifisering
Få dokumentert at du holder et internasjonalt nivå på software-testing!  I hverdagen er vi omgitt av IT-systemer hele tiden. Profesjonell verifisering og testing av programvare blir derfor en viktig oppgave som krever god utdannelse. Vi tilbyr ISTQB sertifisering på grunnleggende og avansert nivå ved kursgjennomføring av våre ISTQB kurs. Mer informasjon.

TOGAF sertifisering
The Open Group Architecture Framework (TOGAF) er både et rammeverk og en metode for å opprette, vedlikeholde og tilpasse virksomhetsarkitektur. Vi tilbyr sertifisering i forbindelse med våre TOGAF Foundation og Certified e-læringskurs. Mer informasjon.

PRINCE 2 sertifisering
PRINCE2 er en av verdens mes brukte prosjektledermetodikk. Metodikkern er bygge opp rundt et antall grunnleggende prinsipper, temaer og prosesser – og baseres på erfaringer fra tusenvis av prosjekter. Idag benyttes metodikken av mer enn 20 000 ulike bedrifter og organisasjoner i over 150 land. Bouvet kjører kurs og sertifiseringer på både Foundation og Practitioner nivå. Mer informasjon.

Microsoft sertifisering
Med en Microsoft sertifisering vil du få anerkjent din ekspertise og erfaring i bruk av Microsofts produkter og løsninger. Sertifiseringen er tilpasset dagens raske utvikling i IT markedet og hjelper deg til å utnytte teknologi, evnen til å være løsningsorientert og øke din jobb tilfredstillelse.
Som Microsoft sertifisert får du tilgang til eksklusive Microsoft Certified Professional (MCP) ressurser og fordeler, som inkuderer muligheter til å være med i et stort globalt nettverk av MCPer.
Mer informasjon

SAP sertifisering
SAP sertifiserte konsulenter har bestått en prosessorientert eksamen som beviser deres kunnskap og erfaring. Å være SAP sertifisert er et høyt verdsatt kvalitetsstempel.
Mer informasjon.

Ta kontakt med oss på kurs@bouvet.no eller telefon 23 40 60 50 for å booke sertifiseringen.