Bouvet tilbyr skreddersydd Google Cloud workshop

Våre dyktige konsulenter står klare til å hjelpe deg i gang med Google Cloud, og vi tilbyr nå en skreddersydd workshop for å kickstarte skyreisen din! Eller kanskje du allerede har flyttet til skyen, men ønsker å modernisere og innovere?

Future Network Cloud Services Business concept. Cloud for your organization.

Dager: 1

Pris: 3000

Kurskategori: Kurs

Workshopen inkluderer følgende:

•    Vi identifiserer nåsituasjonen og definerer hvilke mål du ønsker å oppnå.

•    Vi gjennomfører en kreativ tavlesesjon der vi i utforsker ulike forslag til arkitektur og sammensetning av tjenester basert på best practice. Vil vil også kunne demonstrere relevante produkter i Google Cloud.

•    Basert på workshopen får du en rapport som oppsummerer resultatene og gir anbefalinger til videre steg.

Vi har også mulighet til å skreddersy innholdet i workshopen om du ønsker mer tid til å gå i dybden, ta kontakt for pristilbud.

 

 

Ønsker du å samle flere ansatte til et bedriftsinternt kurs?

Finner du ikke det helt optimale kurset eller kombinasjonen av kurs? Da ordner vi det - sammen. Vi kan tilrettelegge kurs slik at de inneholder akkurat det dere har behov for. Vi kan sette opp et helt nytt kurs, eller tilpasse eksisterende kurs og materiell. Flere medarbeidere kan selvfølgelig også samles til et eget felles kurs, for maksimal effektivitet. Ta kontakt med meg for et forslag til gjennomføring og et tilbud basert på deres behov.