TEDxDrammen

Bli med på TEDxDrammen gratis 25. april

14. april 2021

Vi er partner med TEDxDrammen 2021. Dette gir oss en god mulighet til å være med og utvikle regional kompetanse og bringe fram lokale talenter. Arrangementet foregår digitalt - se programmet og meld deg på her.

Vi har et langsiktig partnerskap med TEDx og har vært med å støtte flere TEDx-arrangementer i Stavanger og Arendal.  Nå har vi gleden av å støtte TEDxDrammen med deres første arrangement i regionen. Det blir i år et virtuelt arrangement den 25. april 2021. Mer enn 275 personer allerede har meldt seg på, opplyser TEDxDrammen.

Registrer deg gratis på www.tedxdrammen.no.

last ned.png

Drives av frivillighet

TEDx drives av engasjerte og dyktige sjeler som brenner for å få frem lokale ideer til et internasjonalt publikum. Vi i Bouvet ønsker å støtte aktører og initiativer som fremmer deling av historier og kunnskap. Kunnskapsdelingen er en stor del av kulturen og våre verdier her i Bouvet, forteller Jørgen Kaasa, områdeleder for Bouvet i Drammen og Sandvika. 

Skal fremme lokale ideer fra Drammensregionen

Skjermbilde 2021-04-14 kl. 13.22.59.png

Delingskultur for oss betyr måten vi jobber sammen på i prosjekter, mot et felles mål, hvor vi har lite spisse albuer, hvor vi hjelper hverandre og deler kunnskap når det trengs. Vi vet at det i Drammen er mange smarte, nysgjerrige, modige og hyggelige folk som har mange ideer som er verdt å dele. Derfor har vi nylig etablert et nytt kontor i Drammen og er med å sponse TEDxDrammen.

På TEDxDrammen 25. april vil du kunne oppleve spennende ideer fra Drammensregionen. På bildet under kan du se årets foredragsholdere.
Les mer om foredragsholderne her: www.tedxdrammen.no/speakers/   

 

Hvorfor synes vi deling er viktig?

Hvorfor er det viktig å dele kompetanse? Dette mener tre fra Bouvet som alle holder til i Drammen:

large-2189.png

Unni Le – Utvikler i Bouvet

«Kunnskapsdeling innad i bedriften er en stor grunn til utviklingen, trivselen og ikke minst tryggheten min på jobb. At bedriften legger til rette og oppfordrer oss til å dele kompetanse med hverandre og eksternt, skaper rom for at vi som enkeltpersoner kan vokse og skaper en kultur som inspirerer oss til å ville mer.»

 

Sølve Heggem – Seniorutvikler i Bouvet

large-1470.png

«Siden det hele tiden er mer å lære, liker jeg veldig godt å høre andre dele kunnskap og erfaringer og bidra tilbake. Jeg er også instruktør i Kodeklubben Drammen og der er det veldig inspirerende å møte en 8-åring som har gledet seg til kodeklubb hver dag siden forrige gang, og en 12 åring som re-mikser ett par oppskrifter og plutselig har en helt ny løsning. Da er det godt å kunne dele!»

Jørgen Kaasa – Leder Bouvet Sandvika og Drammen

Jørgen Kaasa.png

"Bouvet lever av kunnskap og evnen til å overføre eller dele kunnskap med våre kunder. Som leder for mange utrolig dyktige og ambisiøse mennesker i Bouvet, ser jeg det som min viktigste oppgave å bidra til at kunnskap utvikles og vedlikeholdes. Det gir fornøyde ansatte og fornøyde kunder."