Optimizely

Optimizely, tidligere Episerver, er en plattform elsket av de som skriver for nettet. Vi utvikler webløsninger med funksjonalitet som gjør det morsomt og lett å publisere innhold.

Optimizely er en robust og bærekraftig løsning for utvikling av webløsninger, og har lang fartstid og fremtiden foran seg. Plattformen utvikler seg og tilpasser seg nye trender hele tiden, og den er svært populær – ikke minst i Norge. Grunnen er blant annet at plattformen legger til rette for løsninger som kan oppfylle dagens krav til sikkerhet og tilgjengelighet, og at den har et meget brukervennlig brukergrensesnitt for redaktører.

Optimizely sin innebygde funksjonalitet tilfredsstiller de fleste vanlig krav til håndtering av innhold. I tillegg er den enkel å koble opp mot integrasjoner og har en mengde plugins tilgjengelig.

Vi lager løsninger som gir brukeren full tilgang til alt innhold og funksjonalitet på en nettside. Dette innebærer blant annet å opprette og endre sider og innhold samt å vise innhold hentet fra andre systemer. Dra og slipp-funksjonalitet gjør det enkelt å sette inn bilder, tekst og lenker. I tillegg gir det stor fleksibilitet i layout, innhold og utseende. Du kan også sette opp en A/B test for å sjekke hvilket bilde som fungerer best, eller lage et skjema for å samle inn e-postadresser til ditt nyhetsbrev. Alt i ett og samme grensesnitt.

Bouvet har store Optimizely-miljø i Oslo, Bergen og Stavanger og leverer også på denne plattformen fra andre regionskontor.

Kontaktpersoner

Noen av våre historier og prosjekter


Andre ting vi jobber med