Facebook Pixel

Forretnings­systemer 

I Bouvet har vi erfaring med en rekke ulike forretningssystemer og vi har fulgt markedet knyttet til såkalte ERP-systemer de siste 20 årene. 

Forretningssystemer er kjernen i enhver bedrift og har en sentral plass i enhver digitaliseringsstrategi. Disse systemene kan også medføre stor grad av teknisk gjeld noe som kan forhindre effektivisering av prosesser. 

Vi ser at forretningssystemenes rolle endres fra å være en omfattende komplett løsning (monolitt) til en kombinasjon av hovedsystem løst integrert med ulike «best-of-breed» løsninger eller mikro-tjenester. Dette stiller krav til arkitekturforståelse både knyttet til forretningsprosesser, informasjon og integrasjoner.  

Forretningssystemene er «landingsplass» for alle transaksjoner. Sentrale informasjonselementer eies og forvaltes av forretningssystemene. Vi ser en utvikling hvor forretningssystemene blir en «plattform» med åpne og veldokumenterte grensesnitt som sikrer muligheter for utvikling av program som beriker det sentrale forretningssystemet. Dette stiller krav til kompetanse på både forretningsforståelse og teknologi.

Trenger du hjelp i den spesielle Korona-tiden vi nå opplever? Se hvordan vi kan hjelpe deg her!

For deg som er spesielt interessert i s/4Hana, anbefaler vi å se vår introfilm til hvordan vi kan hjelpe deg i gang:

Vi anbefaler også å ta en titt på vår landingsside, hvor vi grundig forklarer hvordan vi tar deg gjennom s/4HANA-reisen.

Kontaktpersoner

Olav Haarr
Avdelingsleder
Bente Mortensen
Rådgiver
Thomas Wilhelmsen
Salgsleder
Owe Nielsen
Enhetsleder

Noen av våre historier og prosjekter