Tour the Boost to S/4Hana med Bouvet

Ja, tiden er inne for å konvertere og Bouvet vil hjelpe deg med den tekniske delen på en forutsigbar og trygg måte.

Slik at vi sammen kan fokuserer på fordelene ved å komme på en ny plattform og utvikle forretningen og innovere for fremtiden.

Picture 1.png

Bouvet har utviklet en egen metodikk for konvertering til S/4Hana. Denne er bygd på SAP Activate prosjektmetodikk og er godkjent av SAP. I Bouvets konsept, Tour de Boost til S/4HANA, tar vi ditt eksisterende ECC-landskap og sørger for at du og systemet ditt er klare for konverteringen. Vi tar deg til den nye plattformen steg for steg på en trygg måte:

Den tekniske delen av konverteringen tar vi oss av, og sammen fokuserer vi på fordelene ved å komme på en ny plattform hvor du kan utvikle forretningen din og innovere for fremtiden.

SAP og Tour de boost modeller

 

Hvordan få avkastning på investeringen?

Vi er vel alle kjent med at det finnes gode grunner for å gå over til S/4Hana. Disse grunnene er reelle, men vi vet også at det er områder hvor alle bedrifter er unike. Det er derfor viktig å gripe mulighetene dere får.

Bouvet har derfor utarbeidet en metode for å identifisere og realisere disse mulighetene:

Picture 3.png

Det varierer om denne metoden bør brukes som en del av en konverteringen eller om en bør gjennomføre en ren teknisk 1:1 oppgradering først. Du kan velge å identifisere gevinster som del av et scope, slik at du har en god oversikt over gevinstene når de er kommet over på S/4. På den måten kan man umiddelbart sette i gang med å realisere gevinstene.

Alternativt kan du ta tak i dette etter at den tekniske konveringen er gjort for å gjøre selve konverteringsprosjektet mindre.

Bouvets konverteringsmetode støtter begge disse alternativene, slik at du kan velge det som er best for deg og din bedrift. Les mer om hvordan vi sikrer at gevinster blir realisert her

Kontaktpersoner

Owe Nielsen
Enhetsleder
Thomas Wilhelmsen
Områdeleder
Virksomhetsstyring
Susanne Åberg
Avdelingsleder
SAP Applikasjon

Noen av våre historier og prosjekter


Andre ting vi jobber med