Plattform, innsikt og analyse

Mange virksomheter står i dag foran en digitaliseringsbølge som både utfordrer og transformerer eksisterende operasjoner. Virksomheter opplever et behov for bruke data til å skape ny innsikt og beslutningsstøtte på tvers av forretningsområder, utvikle løsninger som tar i bruk kunstig intelligens eller automatisere manuelt arbeid.

Vi har kompetansen til å utvikle digitaliseringsstrategier, foreslå veikart for best å møte digitaliseringsutfordringen og utvikle, teste og implementere teknologier som ligger helt i forskningsfronten. I alt vårt arbeid er det en forutsetning for suksess å involvere hele virksomheten i utviklingen av de nye digitale operasjonene.

Bouvet har velprøvd metodikk for å skape involverende og inkluderende løsninger. Vi har satt sammen teknologiressursene som kan levere på både Azure, Google Cloud, og AWS. Vi har også data scientists og maskinlæringseksperter for data modellereinger.

Ved på teame opp teknologene med forretningsutviklere og tjenestedesignere er vi godt rigget for å levere på forretningsverdi, samtidig som vi har kompetansen til å ivareta tekniske krav og behov til blant annet infrastruktur og sikkerthet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan dere best kan skape grunnlaget for fremtidens digitale virksomhet.

Kontaktpersoner

ce876e6ce1003e70cb1b43fb1ec8547c

Mark West

Leder for Plattform, Innsikt og Analyse i Øst

+47 975 43 909

Oslo

Kjetil

Kjetil Molaug

Forretningsområdeleder – Innsikt, analyse, dataplattform og digital arbeidsplass

+47 924 29 272

Stavanger

Pål asle

Pål Asle Reiersgaard

Avdelingsleder, Data Science Bergen

+47 990 07 573

Bergen

Helene-Tønessen

Helene Tønnessen

Avdelingsleder

+47 480 43 943

Kristiansand

bouvet_robert.baar_LThumb

Robert Bààr

Avdelingsleder, Trondheim

+47 900 12 484

Trondheim

Noen av våre historier og prosjekter