Facebook Pixel

SEO

Hva er søkemotoroptimalisering? Det er det kontinuerlige arbeidet som kreves for å gjøre deg mer synlig i organisk søk i for eksempel Google, som bringer relevant trafikk til din nettside.

Bouvet kan hjelpe deg med å optimalisere eksisterende nettsider, men kan også bistå med strategi når du skal lage ny nettside. SEO-elementene er viktige både med tanke på de tekniske aspektene ved din nettside men også når det produseres innhold. Vi hjelper deg med søkeordsanalyser for å passe på at innholdet når rett målgruppe og jobber med off-page faktorer som lenkebygging og lokal tilpasning for å øke din bedrifts synlighet når kunder og prospekter søker eller skal gjøre et kjøp.

Vi kan tilby en unik teamsammensetning med eksperter innen SEO, tech, innholdsproduksjon og design som ikke bare gir bedre utnyttelse og effektive løsninger, men også et helhetlig perspektiv på brede leveranser.

SEO og nye nettsider

Dersom din bedrift er i en prosess der nye nettsider skal produseres kan vi hjelpe til med utvikling av selve nettsiden samt SEO-relaterte leveranser.

Kontaktpersoner

Rune Fagermoen
Olavstoppen
Stian Hågensen
Avdelingsleder

Noen av våre historier og prosjekter


Andre ting vi jobber med