Facebook Pixel

Labben

Labben, vårt makerspace, stimulerer til innovasjon og utforskning av ny teknologi.

Siden 2014 har Bouvet hatt en lab på kontoret i Oslo, og påfølgende år har vi etablert og startet labber på flere andre kontorer. Et åpent verksted med blant annet 3D-printere, droner, roboter, loddeutstyr, mikrokontrollere, AR/VR-utstyr, Hololens, gadgets, verktøy og annen elektronikk. Tingenes internett er sentralt og vi er rigget for kjapp testing og prototyping med utstyret vi har liggende.

Når vi åpnet Labben var motivasjonen å dele kunnskap, vise frem og lage nye ting. Siden den gang har Labben stått bak flere prosjekter, blant annet det prisvinnende Zero Waste for Viasat, og det mye omtalte #toyfail for Forbrukerrådet. Vi har også levert prosjekter for både Norsk Gjenvinning og BaneNor. 

Labben arrangerer også kurs og workshops, alt fra korte kurs innen 3D-printing, actionfylt robot wars, til hjemmeautomasjon, lodding og programmering av mikrokontrollere. Vi holder også heldags introduksjoner til Tingenes Internett, og forskjellige hands-on kurs hvor man lærer lodding, programmering og tilkobling til internett.

Vil du høre mer? Vi har flere kunder innom for å lære om ny teknologi og innovasjon gjennom foredrag og besøk på labben hvor man får prøvd veldig mange forskjellige løsninger vi har laget. Ta kontakt for å planlegge en inspirerende dag hos oss.

 

Finn en lab nær deg!

Vi har flere labber rundt om i landet:

  • Stavanger
  • Bergen
  • Oslo
  • Trondheim

Noen av våre historier og prosjekter