Office 365 - Bouvet Norge

Office 365

Office 365 samler en rekke verktøy, tjenester og applikasjoner i skyen. Dette legger til rette for bedre og mer sømløse løsninger for e-post, fillagring, deling, samhandling og kommunikasjon.

Vi har levert små og store løsninger på denne plattformen, som er blitt moden og nå omfavnes av stadig flere aktører, i både privat og offentlig sektor.

Tilbudet av tjenester i Office 365 er stort. Plattformen inneholder produkter som Teams, SharePoint, Outlook, Forms, Planner, OneDrive, Sway, Stream, Yammer, Delve, Flow og PowerApps. Enhver organisasjon må velge applikasjonene den trenger og bruke dem riktig. Bouvet bistår i å finne pakken og konfigurasjonen som løser dine behov.

I arbeidet med å sette opp og konfigurere plattformen er det mulig å gjøre tilpasninger. Vi har erfaring med å utvikle små og større tillegg, og er i stand til å skreddersy en løsning som løser dine behov. Dette krever god kjennskap til innebygd funksjonalitet. Samtidig bistår vi deg når aspekter rundt strategi, lovgivning og sikkerhet skal vurderes.

Bouvet har jobbet med Office 365 for kunder som BankAxept, Habberstad, Kaffebrenneriet, Rema 1000, yA Bank og Norsk Heiskontroll.

Kontaktpersoner

Noen av våre historier og prosjekter


Andre ting vi jobber med