Bouvet og Logiq effektiviserer digitalisering av handelsmeldinger

Med et strategisk partnerskap med Logiq vil deres distribusjon av handelsdokumenter integreres med våre tjenester hos kundene. Les hva dette innebærer.

23 okt 2020

computer

Bouvet har lang erfaring med å implementere, videreutvikle og supportere løsninger for elektronisk fakturahåndtering i SAP sitt ERP-system. (Enterprise Resource Planning), og vi er godt kjent med Logiq sine innovative løsninger.

Logiq har over 20 års erfaring innen elektronisk dokumenthåndtering og de er fleksible, tilbyr et stort spekter av løsninger for kunder innenfor flere bransjer og er et av Norges mest anerkjente aksesspunkt. Deres kundeservice er kjent for å være blant de beste og er dessuten lokal. De leverer som planlagt, og sammen kan vi tilføre gode løsninger for våre felles kunder.

Effektiviserer dokumenthåndtering med Bouvet og Logiq

Med bakgrunn i dette samarbeidet vil Bouvets kunder som benytter SAP ERP få muligheten til å digitalisere sine handelsmeldinger, som effektivt forbedrer kommunikasjonen med kunder og leverandører. Logiqs tjenester strekker seg fra det grunnleggende innen EDI  (Electronic Data Interchange) )og dokumenthåndtering, til merverditjenester som Dokumentkontroll.

Eksempel på kanaler utgående dokumenter
Eksempel på kanaler utgående dokumenter

Møller Mobility Group benytter SAP og Logiq

Logiq er tjenesteleverandør for et ledende bilkonsern i Norden, Møller Mobility Group. De håndterer utgående fakturatrafikk i Norge og Baltikum, via kanalene EHF, e-faktura nettbank og print og sørger for en integrasjon ut fra kundens ERP, uavhengig av land, kanal og format. Logiq har også overtatt inngående faktura i Sverige og jobber videre med å styrke samarbeidet på flere områder. Bouvet har bistått Møller for å integrere dette på deres ERP løsning, SAP ECC.

Temaer

Ta kontakt så kan vi sammen se hvordan din bedrift kan utnytte de fordelene dette samarbeidet gir. 

Fakta om Logiq

Logiq har 20 års erfaring og leverer skybaserte løsninger for håndtering av forretningskritiske data mellom over 3000 kunder og deres handelspartnere. Selskapet har 65 ansatte og kontorer i Halden, Oslo og Stockholm. Etter etableringen i 1999 har selskapet hatt en solid organisk vekst. Les mer om Logiq på www.logiq.no.