Bouvet starter nytt teknologikapittel i Teknostallen – vi skal forme Trøndelags beste arbeidslokaler!

Bouvet har lang historie i Trondheim og har blitt betydelig større siden etableringen av kontor i en halv etasje i Kjøpmannsgata i 1998. Med over 200 ansatte har regionskontoret nå vokst ut av bygningen og etablerer seg i Teknostallen. Målet er at Trøndelags flinkeste folk også skal få Trøndelags beste arbeidslokaler.


– Fasilitetene var avgjørende for at vi valgte Teknostallen, selv om byggetrinn 2 ikke er ferdig før i 2025. Vi kunne rett og slett ikke vente, sier en spent regionsdirektør for Bouvet nordligste kontorer, Renate Kristiansen. 

Teknostallen_renate.jpg
Renate Kristiansen

Signalbygget, med planlagt løpebane på taket, hageanlegg, palmehage, konserter, restauranter og et levende konsept, gir Bouvet muligheten til å skape noe unikt. 

– Vi ser på Teknostallen som en innovasjonshub og ønsker å bidra til et pulserende miljø. Selv om ikke alle arealer er leid ut, ser vi potensialet for samarbeid og vi ønsker at Teknostallen skal være et sted der alle våre ansatte føler seg hjemme og er stolte av. I Bouvet jobber de dyktigste folka i Trøndelag, og de fortjener lokaler som støtter opp under det, forklarer Renate. 

Vil dele mer med kunder og samarbeidspartnere

Deling er en sentral del av kulturen i Bouvet og en av verdiene virksomheten styrer etter. Teknostallen legger til rette for å dele mer og ifølge Renate skal det gjøres enda mer av det, både for egne ansatte, men også for kunder og samarbeidspartnere. 

– Nå får vi mer plass og vi gleder oss til å invitere til frokostseminarer og andre uformelle treff der folk kommer for å møte andre og dele kunnskap. Vi har allerede flere kunder i nærheten og flere som vil etablere seg her, og med denne flyttingen ønsker vi å være en viktig aktør i Trondheims teknologimiljø sier Renate. 

Hva gleder du deg mest til når dere flytter?

– Jeg gleder meg aller mest til de dagene der det skjer mye, og kontoret fylles med mange Bouvetere og eksterne som kommer på besøk. Det gir energi og inspirasjon. Vi har blitt formet av våre omgivelser i Kjøpmannsgata, men nå skal vi bygge videre. Teknostallen gir oss muligheten til å vokse og utvide.

 

Jeg tror vi kommer til å ta med oss nærheten og intimiteten som vi har hatt og være like uformelle, omgjengelige og ha det minst like, om ikke enda mer gøy. Her virker alt og vi har alt vi trenger for å samles. Mye av kompetansetyngden flyttes til denne delen av byen og jeg tror det vil skje mye også utenfor kontoret i dette området.

Jens Lien, konsulent med 10 års fartstid i Bouvet.

Paradigmeskifte for Bouvet Nord

Hva med nostalgien over det å flytte fra et sted der Bouvet startet med én ansatt i 1998, et sted som har en historie tilbake til 1700-tallet og som har gåavstand til de fleste av de ikoniske byggene i Trondheim?  En som kjenner godt på det er tidligere regionsdirektør og han som startet eventyret med Bouvet i Trøndelag, Eirik Vefsnmo. 

Teknostallen-Eirik.jpg
Eirik Vefsnmo

– Selv om det er litt vemodig og nostalgisk å forlate et ikon i Trondheim, markerer definitivt flyttingen et paradigmeskifte for oss. Det blir en helt ny opplevelse for alle med nye og moderne lokaler som er en teknologibedrift av Bouvets størrelse verdig. Jeg trives allerede jeg selv om det ikke har åpnet riktig enda, forteller Eirik. 

Og når lokalene fylles av alle folka tror Eirik det blir mye liv og røre. 

– Jeg tror det blir artig å være her når det blir mye folk og jeg tror de nye lokalene gjør at folk vil trekke inn på kontoret i mye større grad enn før. Lokalene legger mer til rett for å samhandle og være kreative slik at vi kan fortsette å skape de gode løsningene. Jeg gleder meg – må bare få ryddet unna litt esker og kasser først.  
 

I de nye lokalene er det mer plass og du kan komme oftere på kontoret da vi har et sted der vi alle kan samles. Det å kunne tilby nye luftige, moderne og spennende lokaler kan også være en av faktorene som er med på å påvirke valget av ny arbeidsgiver. Disse lokalene og modellen som Teknostallen tilbyr gjør det mer attraktivt og vekker interesse.

Mathias Hegglund, nyansatt konsulent i Bouvet.
I det nye fellesområdet vil Bouvet Nord i tiden fremover ha mange eksterne og interne arrangementer
Det er godt med plass i Teknostallen
Nytt kjøkken står klart
I Teknostallen har Bouvet plass til mange kontorplasser.
Her er ett av flere møterom.

Dette var viktig da Bouvet Nord var på jakt etter nye lokaler

Vi ville ha lokaler hvor vi kan dyrke en kultur basert på våre verdier.

Jordnær: Lokaler som ikke er for «strigla»

Frihet: Frihet til å ha råderett til å bruke lokalene som vil vil

Entusiasme: Lokaler som er fleksible og kan huse ulike typer arrangementer. De måtte være inspirerende å være i og ha gode flerbruksareal. Gjerne også mulighet for «fritidsinteresser» som eksempelvis husband.

Troverdighet: Lokaler hvor vi kan invitere kunder med inn i

Delingskultur: Lokaler som har nok areal til at vi kan møtes og dele kompetanse
 

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt