Error message-feilefest
>

Feilefest 2020 i Bergen – hvorfor skal vi feire feil?

Ida Jahren Herud 
9. jan. 2020

Vi streber alltid etter suksess, men det er når vi feiler at vi lærer. Sammen med 14 andre teknologiaktører i Bergensområdet inviterer vi derfor til en feilefest hvor vi sammen skal dele små og store feil og lære av hverandre.

Etter Innovasjonsuken OPP i fjor høst deltok vi sammen med flere andre teknologiaktører i Bergen på en workshop i regi av GC Rieber Eiendom. Her var målet å se nærmere på hvordan vi sammen kan bygge et sterkere IT-miljø i Bergen og skape en møteplass for teknologer med hensikt å dele og lære mer. Det vi så i denne workshopen var at det allerede arrangeres mange gode frokostseminarer, workshops, foredrag og kurs i Bergen. Trenden for disse var likevel at de ofte handlet om suksesshistorier og ikke om hva som hadde gått galt. Vi vet alle at det gjøres feil, men det var dessverre få som pratet og fortalte om det.

Resultatet av workshopen ble derfor en erkjennelse om at vi må bli like flinke til å dele av feil, slik vi allerede deler suksesshistorier. Et tankesett som passer Bouvets filosofi om å dele av fag, kultur og kunnskap som hånd i hanske. Arrangementet Feilefest 2020 ble dermed født.

Målet med feilefesten er at utviklerne som sitter og jobber med å utvikle tekniske løsninger kan møtes for å både fortelle og høre om prosjekter og oppgaver som ikke gikk helt etter planen, og hva som kunne vært gjort annerledes. På denne måten kan vi lære av hverandre og sammen bli bedre. Samtidig håper vi at dette kan bidra til en mer åpen holdning om å dele av feilene som gjøres. Det er positivt for alle om samme feil ikke gjøres mer enn én gang.

Feilefesten arrangeres av disse 15 teknologiaktørene: DNB, BKK, Bergen Kommune, Equinor, StartupLab, DNV GL, GC Rieber Eiendom, Avo Consulting, Solheimsviken, Marineholmen, VIS, VOED, NNL, Bouvet & Itslearning

Meld deg på nå

Feilefest2020 er dagen vi i teknologimiljøet møtes, feirer feil og lærer av hverandre.

💡Feilefest2020

 ⏱16.01.2020 kl. 17:00 - 19:00

 🏢V-bygget, Solheimsviken 7c

Det vil bli enkel servering og veldig hyggelige priser i baren.

La oss feire feil!
Task failed successfully.

Skaff deg billett her

Tasked failed sucsessfully