Felles kompetansebygging styrker kontormiljøet og trivselen på jobb

En gang i måneden er det innedag på Drammenskontoret. Da samles gjengen for å bryte opp konsulenthverdagen ved å møtes på tvers av oppdrag og styrke fellesskapet. Vi utveksler erfaringer, lærer nye ting og har en ekstra hyggelig dag med gode kolleger. Bli med på en typisk innedag i Drammen.

Publisert:

19. okt. 2023

Trykk på taggene for å lese mer om hvor og hvordan vi benytter samme fag og teknologi

Bildet viser en foredragsholder fra Bouvet

Dagens starter med frokost for morgenfuglene. For de som har anledning serveres det deilig frokost med nytraktet kaffe, croissant og andre godsaker allerede fra kl. 0730. Det er en rolig og fin start på dagen med gode samtaler og litt mat i magen, før vi er klare for dagens arbeidsøkt. 

Rundt lunsjtider samles gjengen igjen, men denne gangen kombinerer vi mat med faglig påfyll. Her deler konsulentene erfaringer og kunnskap fra prosjektene de jobber med. Dette gir innsikt i hva som skjer hos ulike kunder og bidrar til en bedre helhetsforståelse for samfunnsoppdraget som Bouvet-konsulentene utfører i Drammensregionen. 
Denne gangen var det Haakon Gunnarsli som fortalte om sine erfaringer fra Å Energi, hvor han startet i oppdrag rett fra studiene.

044A9823.jpg

Avslutter med fagkveld og sosialt samvær. Etter endt arbeidsdag er det klart for fagkveld, som drives av Drammenskontorets fagansvarlig, Lars-Erik Arnesen. Fagkveldene er en mulighet for alle ansatte til å dele sin kompetanse med kollegaer. Emnene varierer fra gang til gang og kan inkludere alt fra applikasjonssikkerhet til teknologitrender. Dette gir de ansatte en mulighet til å holde seg oppdatert på de nyeste teknologiene og metodene som er relevante for deres arbeid.

Sølve Heggem holdt et engasjerende innlegg i to deler. Først fortalte han om sine erfaringer med bruk av GiHub Copilot, før han snakket om «Testdrevet applikasjonssikkerhet».

I Drammen er vi rundt 30 stykker og avdelingslederne Line E. Elvsveen og Sondre Wabakken Engell forteller at å dele kunnskap på denne måten har vist seg å være svært positivt. 

–I tillegg til den faglige delen av innedagene er dette en fin måte å styrke samhold og trivsel, samtidig som vi bygger kontoridentitet. Å samles, dele kunnskap, og ha det hyggelig sammen, gir et positivt løft til arbeidsmiljøet, forteller de. 

Viktig for å bygge kultur

Møt tre Bouvetere fra Drammenskontoret som forteller hvorfor innedagen er viktig.

Knut Erik Skare
Teknisk arkitekt
Vært i Bouvet siden 2018

Knut Erik Skare.png

Innedagene er en viktig brikke i å skape et samhold, da de fleste har hverdagen sin ute hos kunden. Disse dagene på Drammenskontoret hjelper oss å bygge kultur siden vi får anledning til å sitte sammen, bli bedre kjent og lære av hverandre. For meg fungerer det strålende å sitte her på Drammenskontert siden det er kort reisevei og det alltid er noen «hjemme» her.

Ramanjeet Kaur Marjara
Utvikler
Vært i Bouvet siden 2009 

Ramanjeet Kaur Marjara.png

Fint å komme tilbake hvor man hører til. Man føler at man kommer hjem på inne dager. Noen ganger er du alene fra Bouvet hos kunde og da er det gøy å komme og hilse på nye og gamle kolleger. Det er så fint at vi både kan gjøre sosiale og faglige ting samtidig og ikke minst prøve forskjellige typer lunsj og middag. Det er som regel full klaff... 

Máret Christensen
Designer
Vært i Bouvet siden 2022 

Maret Christensen.png

På innedagen møter jeg kollegaene mine i Bouvet. Vi oppdaterer hverandre på hva vi jobber med og hvor vi er etc. Det er viktig for kulturen å sitte på kontoret for å bli bedre kjent. Da er det også mye lettere å ta kontakt om det skulle være noe og enklere å dele det faglige når vi kjenner hverandre. 

Ta gjerne kontakt med oss for en prat

Line E. Elvsveen
Avdelingsleder
Sondre Wabakken Engell
Avdelingsleder