Artikkelbilde
>

Vi vil ikke bare tilbake til normalen, vi vil bli enda bedre!

Regine Sagstad Berg 
22. mai 2020

Vi har flere erfarne konsulenter som har vært ute en vinternatt (eller vært gjennom en krise) før. Jeg tok en prat med Ingve Helleren, en erfaren konsulent som har vært ansatt i Bouvet siden 2003, og jobbet før det i 5 år som systemutvikler for Boxer Technologies.

Hvordan er det for deg nå, og hvordan har det vært å oppleve kriser som Covid-19, finanskrisen og oljekrisen som konsulent i Bouvet?
- Akkurat nå jobber jeg, som mange andre, hjemmefra på IOC-prosjektet hos Equinor. Vi jobber i "skyen" og bruker Teams/Slack til møter og kommunikasjon. Det har gått overraskende bra, selv om jeg savner de gode kollegene på jobb.
- Jeg synes Bouvet alltid har vært tilpasningsdyktige ved kriser. Vi har ikke lagt alle eggene i en kurv og kan derfor finne nye muligheter eller bransjer når det går dårlig i noen av dem. Dette har vi klart uten å minske bemanningen vår. Tror og håper at vi kan si det samme også etter Covid-19.

Hva er det som gjør at du har valgt å bli i Bouvet over lengre tid?
- Fordi vi har hatt mange spennende og varierte oppdrag. Vi har fokus på å ha en sunn økonomi, og det viktigste av alt: Vi har mange flinke og flotte medarbeidere som hjelper hverandre.

Hva tenker du vi må gjøre, for å ikke bare gå tilbake til normalen, men utvikle oss på en positiv måte og komme styrket ut av dette?

- Tror først og fremst at vi har oppdaget at mange IT-prosjekter kan kjøres/driftes på en god måte selv om vi sitter hjemme. Det vil si at vi kan kutte en del jobbreiser, noe som vil styrke økonomien vår og miljøet. Tror også at vi kommer til å få et økt fokus på hygiene og smittevern. Det vil bli mer akseptert å jobbe hjemmefra når du bare er litt syk. Tror dette kan gjøre at det lave sykefravær i Bouvet blir enda mindre.

Hvis du har lyst å bli med på laget, søker vi nå etter flere erfarne konsulenter. Ta en kikk på våre ledige stillinger om du fikk lyst å jobbe med oss!