Screen Shot 2019-12-18 at 13.36.18

Lær deg Microsoft Project for the web på 10 minutter!

12. des. 2019

Bli kjent med nye Microsoft project for the web og hvordan du enkelt kan sette opp ditt eget prosjekt.

Å samarbeide i team og prosjekter har blitt en sentral del av arbeidshverdagen vår. Virksomheter setter sin lit til prosjekter for å oppnå sine strategiske målsetninger, drive endring og løse tøffe problemer. Men det er ikke lett å holde orden på om prosjektet faktisk er i rute, spesielt ikke når team jobber med flere arbeidsstrømmer for å oppnå aggressive mål innen stramme tidsfrister.

Se introduksjon her:

Nye Project for the web er designet for å være både enkelt og kraftig, slik at hvem som helst kan komme raskt i gang med sitt prosjekt. Med et par enkle steg kan du raskt komme i gang. 

Project for the web tilbyr en redesignet brukeropplevelse som er enkel og intuitiv. Teamet kan raskt legge til nye medlemmer og sette opp oppgaver, og deretter enkelt veksle mellom rutenett, tavler eller tidslinjediagrammer (Gantt) for å monitorere fremgang. Siden Project er en del av Microsoft 365-familien, kan prosjektteamet spare tid og gjøre mer med innebygde tilkoblinger til kjente apper som Microsoft Teams og Office.

Se hvordan her:

I denne videoen vil du bli kjent med nye Microsoft project for the web og hvordan du enkelt kan sette opp ditt eget prosjekt:

Hva skjer videre?

Project for the web ble sluppet på markedet 29. oktober 2019. Dette er en såkalt MVP (minimum viable product) og inneholder all basisfunksjonaliteten vi trenger. Microsoft kommer til å annonsere flere spennende muligheter i Project for the web, inkludert ressursstyring, budsjettanalyse, og tids- og kostnadssoppfølging. Bouvet følger med på utviklingen innen Project. Stay tuned!