Nøkkelferdig nettbutikk

Med dagens situasjon, hvor mange må holde seg hjemme, må du som driver en  butikk  raskt omstille deg for fortsatt å kunne levere varer og tjenester til kundene dine.  Vi kan hjelpe deg raskt i gang med salg på nett.

Martin Midtlien

1. feb. 2021

awesome

Ønsker du mer info eller bare en hyggelig prat om e-handel?

Covid-19 har medført store og varige endringer og ekstreme situasjoner for handelsnæringen. Én ting er å sikre omsetningen i den prekære situasjonen vi står i nå, men måten kundene handler på og måten bedrifter selger og leverer varer på, forventes endret for all tid. Vi mener denne tiden kan brukes som en hevstang for hurtig endring hos mulighetsorienterte virksomheter.

Bouvet har bred kompetanse på handel og benytter metoder for forretningsdesign og innovasjon i vår tilnærming. Vi kan tenke stort, men helt konkret nå, så kan vi også hjelpe til å starte i det små. Vår nøkkelferdige nettbutikk, “Awesome”, gjør at du raskt kan tilby kundene dine produkter på nett. Det er en butikk du både kan leve med og vokse med.

netthandel.jpg
 

Vår løsning  gir følgende fordeler: 

  • Nettbutikk med basisfunksjonalitet levert på kort tid
  • Rammeverk som tilpasses bedriftens logo og fargeprofil 
  • Bygges på en robust og skalérbar plattform 
  • Håndterer både B2C (salg til forbrukere) og B2B (salg til bedrifter) 
  • Leveres nøkkelferdig og i skyen – du trenger bare å laste opp produkt- og prisinformasjon 
  • Kan integreres mot eksisterende systemer 

Ta kontakt med oss for å få informasjon om hvordan du raskt kan komme i gang med å selge dine produkter og tjenester på nettet ved hjelp av vår nettbutikkløsning.

Les mer om e-handel her