Sporty Sandvika-travere - Bouvet Norge

Sporty Sandvika-travere

I begynnelsen av September deltok en gruppe på 18 sporty Bouvet-ansatte fra Sandvikakontoret i Nordmarkstraver’n. På tross av våte og gjørmete forhold var det bare smil å se på deltakerene som utfordret seg selv på de tre ulike distansene, 7,5, 15, eller 30km.

Anna Braaen

20. mai 2022

Seks ansatte før 30km startlinje
Klare til å løpe 30km

Løpet var en passende avslutning for Sandvikakontorets årlige «Speedo» konkurranse. Dette er et initiativ som startet i avdelingen for å få flere ansatte motivert for trening og friluft. Men det er også blandet inn et snev av konkurranse da avdelingens utviklere har opprettet en resultatliste som er koblet til Strava. Det er lagt inn et handicapsystem som betyr at ikke alle trenger å være en topptrent atlet for a ha en sjanse til å konkurrere mot sine kolleger.

Tre Bouvet ansatte løper etter hverandre
Bouvet på rekke og rad (Foto: Nordmarkstraver'n)

Sondre Wabakken Engell, en av avdelingslederne, har stått for underholdende månedlige statusoppdateringer på utviklingen på resultatlisten. Hele to tredjedeler av de ansatte i avdelingen var en del av resultatlisten med registrerte økter på strava, der noen av disse også organiserte å trene sammen. Mange på kontoret har fått økt både sine prestasjoner og fysiske helse gjennom året, noe som også har hjulpet til å motivere sine kolleger.

En som løper med tommel opp gjennom gjørme
Tommel opp på tross av gjørmete forhold og vondt i kneet (Foto: Nordmarkstraver'n)

Etter Nordmarkstraveren ble slitet belønnet med en deilig middag ute der også vinnerene av årets konkurranse ble annonsert. Som en del av Speedokonkurransen donerer Bouvet årlig 10000 kr til en veldedig organisasjon der vinneren av Stravakonkuransen, sammen med vinneren av hedersprisen, får bestemme formålet. Eirik Holst og Morten Banzon var årets vinnere og de bestemte at bidraget skulle doneres til Kreftforeningen.

Neste år håper vi på enda flere deltagere  – bring on #speedo2020!

Kollegaer sitter sammen i en restaurant
Velfortjent middag etter dagens innsats