Bouvet åpner kontor i Drammen

Bouvet åpner kontor i Drammen for å være en attraktiv arbeidsgiver i regionen for eksisterende og nye ansatte. Vi ser også at området er i sterk vekst med flere nye spennende og ambisiøse virksomheter. Bouvet vil med etableringen i Drammen ta større del i denne utviklingen. 

 IM v/Bane NOR Eiendom

Bouvet er allerede godt forankret med et kontor i Sandvika, men har lenge vært interesserte i å utvide til Drammen.

– Det er et veldig spennende næringsliv og interessante aktører i regionen, som vi gleder oss å komme tettere på, forteller Erik Sogge, avdelingsleder i Bouvet. 

Bouvet flytter inn i helt nye lokaler på Drammen stasjon Business Center. 

Les artikkel om vårt nye kontor i Drammens Tidende.

Skjermbilde fra artikkel i DT.no
Skjermbilde fra artikkel i DT.no

Erik Sogge, Jørgen Kaasa og Eszter Horvati er blant dem som skal arbeide for at Bouvet kommer tett på aktører og folk i regionen.  

_DSC4499.jpg
Erik Sogge (T.V) Jørgen Kaasa og Eszter Horvati jobber med Bouvet i Drammen

Klare for vekst

Vi jobber allerede med spennende aktører i Drammensområdet som Husbanken, Uloba og Helse Sør-Øst gjennom deres kontor i Sandvika, forteller områdeleder Jørgen.

 – At Statens Vegvesen skal flytte store deler av IT-seksjonen til Drammen er meget spennende for oss. Vi har allerede mange spennende prosjekter sammen med Statens Vegvesen i Oslo, og ser for oss at vi fremover vil fortsette mye av samarbeidet i Drammen, fortsetter Kaasa.

Tettere på dyktige folk i regionen

Særlig nå under Korona er det praktisk for mange av våre ansatte at de kan ta i bruk kontoret i Drammen. Nå har de et godt alternativ til hjemmekontor, og kan i større grad unngå pendling og kollektivtransport. 

Vi ser for oss at kontoret raskt vil bli tatt i bruk som et alternativ til hjemmekontor et par dager i uken for de som bor i dette området. Det ligger også en betydelig ambisjon om å utvikle det lokale kundegrunnlaget og ansette flere dyktige kollegaer.  

Vi ønsker oss nye kolleger i Drammen.

Vi er allerede ansatte ved vårt Drammenskontor, og vi ønsker å bli flere! Se våre ledige stillinger her. 

 

_DSC4578.jpg