Bouvetkontorene i Rogaland feiret 19-årsdagen med en unik lokal feiring

Siden 2002 har vi feiret vår uavhengighet fra svensk eier med å ta med hele selskapet på reiser enten regionsvis eller hele samlet. Denne gangen støttet vi opp om lokale bedrifter i en vanskelig tid. Les mer om de og hva vi opplevde.

Redaksjonen

– Bouvet feirer 19 år og vi er 500 Bouvet-ere som er med på feiringen i Ryfylkebassenget og omegn, forteller regionleder i Rogaland Bjarte Gudmundsen. Vi besøker lokale bedrifter fordi vi ønsker å gi de tommel opp og en liten dytt fremover i en vanskelig tid. Samtidig skaper vi nye Bouvethistorier. 


Skjulte matskatter og aktiviteter i regionen

For å feire denne dagen hadde vi god hjelp av vår samarbeidspartner Kulturkompaniet. Dagen var lagt opp kohortvennlig og til sammen var vi innom i overkant av 20 plasser rundt om i Ryfylke, samt Skarnesheimen på Haugalandet.

Vi fikk oppleve kortreist mat på Brimse Gård, Klostergården, Smaken av Ryfylke og Raw Ocean Lodge for å nevne noen. Våre Bouvet-ere fikk også høre minikonserter med lokale artister, besøk på Hildes tegnestue på Fister, Ribturer, SUP-turer, kajakkpadling og konkurranser. 

Funfact om turen 

21 unike arrangement
7 busser
12 båter

4 rederier
116 avganger
4356 serveringer
36 lokale bedrifter
253 personer bak kulissene

 

 

Lokale samarbeidspartnere

Vi har lenge vært opptatt av å ta samfunnsansvar og ta del i regionen vi er så glad i.  Dette gjør vi gjennom våre sponsorater for Viking IL, Frilager, Bymisjonen og Rogaland Teater her i regionen. Men vi har også lenge hatt fokus på å feire mer i regionen og legge igjen et bidrag til lokale aktører fremfor å ta pengene ut av regionen. 

–Tidligere har vi reist til Nice og Skottland. Men de senere årene har vi i Rogaland kommet frem til at vi ikke trenger å reise langt for å få en skikkelig uavhengighetsfeiring. 

 

20210828_111042.jpg

– Dette oppdraget er såpass stort for oss at alt er fullbooket. Det er fantastisk at vi fikk lov til å være med på dette store arrangementet, Atle Gundersen, Fjordevents

 

En dag som går inn i minneboken 

– Vi fikk oppleve vår region på sitt beste. I strålende sol fikk vi Bouvet-ere ta del i ulike kulturelle og gastronomiske matopplevelser. En dag som går inn i minneboken. Vi hadde en utrolig bra feiring og overalt ble vi mottatt med åpne armer. Tusen takk alle sammen, avslutter Bjarte. 

 

IMG_7922.jpg

 Det har jo vært stille for meg og i halvannet år så det er nesten adrenalin-kick å endelig få spille igjen. Veldig kjekt å stå på scenen igjen og utrolig gøy at dere sprer det ut over hele Ryfylke, Mari Hauge, artist 
 

smaken av ryfylke.png

– Og ikke minst er det kjekt å kunne vise seg frem til så mange forskjellige på en dag. Og det er veldig kjekt for oss små at de bruker oss, Sebastian Schlawick, Smaken av Ryfylke

 

JGS_2881.jpg

Vil du være med å feire bursdagen vår neste år? 
Vi søker flere Bouvet-ere 🎉
www.bouvet.no/bli-en-av-oss