Møt oss på Industriuka

Fra 10. - 13. juni finner du oss på Industriuka. Her skal vi holde flere foredrag om hvordan vi digitaliserer industrien med våre kunder. Møt oss også på stand for gode samtaler om kunstig intelligens, utvikling, robotikk og dataanalyse.

Innlederpresentasjon-1.png

 

Industriuka er den årlige møteplassen der industrien møter leverandørene, politikerne og akademia. I fellesskap skal vi inspirere og finne løsninger for å endre verden, samt påvirke og endre industrien i en grønnere retning.

I år igjen er Bouvet medvirkende på Industriuka. I år skal vi både stå på scenen og ha stand på årets konferanse. 

 

Møt oss på stand

Møt oss på stand for en prat om teknologi og digitalisering – og få en live demo!

På standen vår kan du se og oppleve spennende teknologi vi utvikler sammen med industrien. Se KAEFER sin klatrende industrirobot Monkeybot i levende live. Fjernstyr en miniversjon av den autonome hjullasteren vi utvikler sammen med Yara, Hive, Telenor og Volvo hvor vi måler din effektivitet som logistikkoperatør ved hjelp av LIDAR.

Du finner oss på stand Y123 👋

Adresse: Kjølnes Ring, 3918 Porsgrunn 

Foredrag med Bouvet og kunder 

Ubemannet hjullaster styrt fra kontrollrom, et industri 5.0 prosjekt

foredrag.jpg

Hjullaster styrt fra kontrollrom som et ledd i en strategi for å øke sikkerhet og forbedre arbeidsmiljø ved å sentralisere og automatisere operasjoner. Sammen med Yara, Hive Autonomy og Telenor er vi med i utviklingen av fjernstyrte og autonome kjøretøy som skal tas i bruk av Yara sine operatører på Herøya.

På dette foredraget skal vi sammen med to av Yara sine operatører fortelle mer om teknisk gjennomføring fra automasjon til autonomi gjennom bruk av KI. Hvordan vi jobber med integrasjon, forankring og koordinering av ulike fag domener, samt våre erfaringer så langt?

Dato for foredrag: Onsdag 12. juni 
Klokkeslett: 14:30 - 14:50 

Foredrag ved: 

Ulrik Bernhard Wagenius
Logistikkoperatør hos Yara

Bjørn Ove Larsen
Prosess- og logistikkoperatør hos Yara

Lars Ellingsen
Prosjektleder hos Bouvet

 

Torbjørn bratland.jpeg

Anvendt teknologi - Fra seks uker til seks minutter. Kunstig intelligens åpner dører i industrien 

Fremskritt innen kunstig intelligens (KI) tilgjengeliggjør teknologi på en helt ny måte. Du gjetter nok riktig, stikkordet er Generativ KI. Med ferdigtrente (gigantiske) modeller reduseres behovet for datakraft, treningsdata og teknisk ekspertise kraftig, og generalister kan i mye større grad dra nytte av teknologien. Hør hvordan vi kan spare tid og penger med den nye teknologien!

Dato for foredrag: Onsdag 12. juni 
Klokkeslett: 15:00 - 15:20 

Foredrag ved: 

Torbjørn Bratland
Senior AI Engineer - Bouvet

Oppmåling av isolasjonskasser – Fra "penn og papir" til nyutviklet digital teknologi 

KAEFER Energy har sammen med Bouvet utviklet en fulldigital løsning for livsløpet til en isolasjonskasse fra jobbsetting, oppmåling til produksjon. Med den nye løsningen sikrer vi økt effektivitet og kvalitet i prosjektene og gir trygghet til kunden for vår leveranse.

Dato for foredrag: Onsdag 12. juni 
Klokkeslett: 11:30 - 15:50 

Foredrag ved: 

Arve Martinsen
CEO & Managing Director - Kaefer Blu

_DSC7464.jpg

Konferansier på teknologisporet 

12. juni skal vår kollega og spesialist på digitalisering i industrien, Lars Erik Finholt, være konferansier for teknologisporet.

 

Meld deg på Industriuka

Industriuka skal være den årlige møteplassen der industrien møter leverandørene, politikerne og akademia, for sammen inspireres og finne løsninger for å kunne endre verden og påvirke og endre industrien i en grønnere retning.

Les mer om konferansen og meld deg på her: https://industriuka.no/pamelding/

Bli med på frokostseminar om kunstig intelligens i industrien!

Velkommen til gratis fagkaffe onsdag 12. juni på Artilleriverkstedet i Horten. 

Fremskritt innen kunstig intelligens (KI) har åpnet dørene til teknologi på helt nye måter. Ja, du gjettet riktig – stikkordet er Generativ KI. 

Les mer og meld deg på her

God morgen med Bouvet bilder med høyere oppløsning til web sosialemedier etc. Kaffekopp. Lastet opp 2022