Sammen med #huninvesterer og Oilers skal vi skape historie

Lyse har utfordret oss til å være med å fylle DNB Arena når Oilers Kvinner Elite møter Hasle-Løren 27. november. Vi tar utfordringen!

Redaksjonen

Publisert:

3. nov. 2022

Illustrasjon og foto for kampen mellom Oilers og Hasle-Løren

Kvinnehockey er i rivende positiv utvikling. Våren 2021 valgte Oilers å ta jentene inn i sin sportslige satsing. DNB fulgte i mai 2022 opp med å gå inn som generalsponsor for Oilers Kvinner Elite, for å sette fokus på kapitalgapet mellom damelaget og herrelaget. Samme idrett fortjener samme støtte 🖤💛

Når Oilers Herrer spiller hjemmekamp er det ofte utsolgt i DNB Arena. Når Oilers Kvinner spiller kamp er det betydelig færre tilskuere. Dette må vi endre, og det handler om så mye mer enn kampen på isen.

Sammen må vi tette oppmerksomhets-gapet, og det starter på tribunen. Vi i Bouvet har nå kjøpt felt B og invitert våre kolleger, og deres nære, i regionen til å bli og se en av årets viktigste kamper!   

Hvorfor er vi med på dette? 

Norge er et av verdens mest likestilte land, og like muligheter har vært viktig for utvikling av samfunnet vårt slik vi kjenner det i dag. Likevel har vi mange arenaer hvor vi fortsatt har mye å strekke oss etter.

Vi ønsker å bidra til at jenter og kvinner i bredde- og toppidretten får like muligheter som guttene til å drive med sin idrett. Når våre samarbeidspartnere i Oilersnettverket utfordrer oss til å fylle DNB Arena for Oilers Kvinner Elite, er det lett å ta utfordringen!
Inntektene denne dagen går utelukkende til damene og deres prosjekter.

#huninvesterer

Tusen takk til DNB og initiativet deres #huninvesterer for at dere løfter en viktig sak for å tette oppmerksomhetsgapet mellom kvinner og menn og for at vi får ta del i arbeidet. Les mer her

Sammen er vi sterke, og sammen kan vi løfte like muligheter for kvinner og menn opp på agendaen, også i idrettsverden.