Therese er kåret til en av Norges 50 fremste kvinner i tech 2021

Vi er svært stolte og heldige som har mange av landets fremste teknologer, kreatører og ledere i Bouvet. En av disse er vår kjære kollega, Therese Lindblom, som i dag ble kåret til en av landets fremste teknologikvinner og rollemodeller av Abelia og Oda Nettverket. 

På kvinnedagen 8. mars kårer Abelia og Oda Nettverket årlig de 50 mest innflytelsesrike teknologikvinnene. Her er listen over Norges 50 fremste kvinner i tech.

Formålet med kåringen er å løfte frem talenter og gode rollemodeller, og bidra til at flere kvinner blir inspirert til å velge teknologi og ledelse som karrierevei. 

I år har vi gleden av å gratulere vår Therese Lindblom som er kåret til en av årets fremste teknologikvinner. Gratulerer også til alle dere andre flotte forbilder på listen over Norges 50 fremste techkvinner 2021 👏

– Jeg er utrolig takknemlig for den anerkjennelsen jeg har fått igjennom å bli nominert til en av 50 rollemodeller innen teknologi. Den følelsen jeg har i dag, er den jeg og de jeg har rundt meg jobber med for folka våre hver eneste dag - opplevelsen av å bli sett og opplevelsen av å bli verdsatt. Hva betyr vel mer og gir mer energi og arbeidsglede enn opplevelsen av at det jeg gjør betyr noe? Tusen, tusen takk for at jeg har fått den opplevelsen, sier Lindblom i kommentar etter kåringen. 

Vi i Bouvet setter stor pris på denne anerkjennelsen fra Abelia og ODA-Nettverk. Tidligere har vi hatt den store gleden å se våre dyktige kollegaer og rollemodeller, Henriette Høyer og Regine Sagstad Berg få fortjente plasser på listen.  

Screenshot 2021-03-08 at 07.38.34.png
Therese Lindblom, Regine Sagstad Berg og Henriette Høyer fra Bouvet har alle vært på listen over topp 50 kvinner i tech. 

Therese inspirerer og motiverer 

Therese er en åpenbar kandidat for å være på listen over Norges fremste tech-kvinner, forteller Per Gunnar Tronsli, adm. dir i Bouvet.

– Therese er et ledertalent som inspirerer og motiverer flere unge kvinner og menn til å ta nye, utfordrende roller i Bouvet, fortetter Tronsli. 

fc32d956228dfed6d6a6b86fcaaa0f45_400x400.jpg
Foto: Therese, privat

Systemutvikler med 15 års erfaring i lederroller

Therese leder Bouvets største fagmiljø med 150 utviklere, designere og rådgivere, fordelt på 9 avdelinger og ledere. Hun startet sin karriere som systemutvikler før hun tidlig tok ledende roller innenfor Politiets- IT virksomhet, Stortingets IT virksomhet, og de seneste årene Bouvet. Therese har 15 års erfaring i lederroller i både offentlige etater og privat næringsliv innenfor norsk IT bransje. Hun har i løpet av sin karriere bidratt betydelig til digitaliseringen av offentlig sektor.
 
Therese har i kraft av sin kompetanse og sin tydelige og positive personlighet, en unik evne til å skape engasjement, retning og resultater, sier Tronsli: 

Gjennom forståelse for kundens digitaliseringsbehov bidrar Therese til å forme Bouvets tjeneste- og kompetansetilbud i markedet. Gjennom fokus på organisasjonsutvikling og teamdynamikk, bidrar Therese til å skape moment, retning og utvikling innenfor Bouvets største fagmiljø. Hva betyr det å være en rollemodell? 

Vi spurte Therese hva det betyr å være en rollemodell for henne. 

– Å være en rollemodell kan være så mangt, men for meg betyr det i stor grad å være (meg selv) på en slik måte at folk ikke tviler på hva jeg står for og hva jeg mener. Gjennom det så håper jeg å skape en trygghet og forutsigbarhet i arbeidshverdagen til de rundt meg slik at de skal slippe å betvile mine motiver eller hensikter rundt beslutninger og handlinger.

"Tørre å være svak" 

Å være en rollemodell er for meg også å tørre å vise seg svak. Å kunne stå trygt i at jeg ikke kan og vet alt selv om jeg har blitt tildelt et stort ansvar. For i lederskapet er det ikke lederen som skal vite alt, men snarere sørge for at de som virkelig kan noe om temaet får slippe til og ta ansvar.

Vi er heldige som har Therese ¬– og mange inspirerende teknologikvinner både i Bouvet og i bransjen! Gratulerer med kvinnedagen 8.mars!

Hvem inspirer oss? Videohilsener fra Bouvet!

På denne årlige markeringen ønsker vi å sette lys på dyktige og inspirerende kvinner rundt oss. I disse videohilsenene forteller våre kollegaer, blant annet Therese, om en kvinne som inspirerer dem. Tusen takk til alle som sendte inn inspirerende hilsener. 

En stor takk til arbeidsgruppa bak, bestående av Ellen Nøstvik Bakksjø, Ida Marie Strømseng, Ida Marie Strømseng, Trecia Pinnås og Ovidia Eriksen.