Fast innedag på kontoret skaper god arbeidskultur og sterkt fellesskap 

 – Innedagene er veldig viktige for oss da de gir oss en mulighet til å styrke båndene mellom kolleger, dele erfaringer og kunnskap, og ha det gøy sammen. Dagene bidrar til å øke trivselen, motivasjonen og kvaliteten på arbeidet vårt, sier avdelingsleder i Sandvika, Eszter Horvati. Bli med på en innedag på Sandvika-kontoret. 

Publisert:

15. nov. 2023

På Sandvika-kontoret har de lang tradisjon for å ha innedag for konsulentene. Det vil si at de som kan, tar med seg prosjektet sitt og jobber på kontoret den dagen, og ikke hos kunde. Dagene varierer litt i innhold, men noen faste elementer er felles frokost eller lunsj, kontornytt og fagkveld med innhold fra ulike områder planlagt av de fagansvarlige. Innimellom har de også andre aktiviteter, slik som å starte dagen sammen med joggetur. 

20231108_080400.jpg
Dagen startet med en joggetur for noen sprekinger på Sandvika-kontoret

Eszter fortelle er de forsøker å gjøre innedagene så varierte og interessante som mulig.

– Vi vil at de skal være en arena for læring, inspirasjon og dialog, men også for avslapning og humor. Vi har en lav terskel for å stille spørsmål og komme med innspill til forbedringer, og vi oppfordrer alle til å delta aktivt.

Innedagene har fått gode tilbakemeldinger fra de ansatte og er et godt eksempel på at det er fullt mulig å skape en god arbeidskultur selv om de fleste ikke sitter fast på kontoret. Og at det har en positiv effekt kan disse tre Bouveterne skriver under på: 

Møt tre Bouvetere fra Sandvika-kontoret

Her forteller de hvorfor innedagen er viktig.

Tjabe Johannes van Lessen
Utvikler
Vært i Bouvet siden 2020

Tjabe_Sandvika.png

Det skaper avdelingskultur og bidrar til samhold i avdelingene. Det er variasjon i arbeidshverdagen og gøy å møte kollegaer du ikke ser så ofte. Jeg sitter fast ute hos kunden og prioriterer derfor å sitte på kontoret når det er innedag. Dette er en fin måte å skape avdelingskultur på. Du deler av dine opplevelser med kollegaer og de deler med deg. Ofte har vi også fagmøter og da får vi innspill og skaper engasjement rundt videreutvikling. 
 

Anna Braaen
UX-designer
Vært i Bouvet siden 2019

Anna_Sandvika.png

Jeg synes det er fint å se folk som jeg sjelden ser, som jeg har jobbet med tidligere eller skal muligens jobbe tett med i fremtiden.  Innedagen er med å bygge tilhørighet på kontoret. De fleste av oss sitter ute hos kunden og da er disse dagene ekstra viktige slik at vi ikke mister tilhørigheten vår. Dette er også en fin måte for oss å bli enda bedre kjent med hverandre, og jeg forsøker å prioritere å komme på innedagene våre. Det er også ganske digg at det gjøres ekstra stas på lunsjen når vi har innedag. ( denne dagen ble det servert nydelig indisk lunsj) 

Bjørn-Erik Bjørgan
UX-designer
Vært i Bouvet siden 2021

Bjorn erik_Sandvika.png

Viktigste med disse dagene er at det er hyggelig å treffe folk man ikke ser så ofte. Det er veldig viktig for kulturen. Kultur handler om å bygge noe som har varighet over tid, som skaper tilhørighet og følelsen av å høre til et sted. Den kontinuiteten man har i bakgrunnen for å bygge kultur er viktig, da er det lettere å bli. Også er det et veldig behagelig sted å jobbe. Det er rolige omgivelser og godt med plass. 

Ta gjerne kontakt med oss i Sandvika for en prat

Eszter Horvati
Avdelingsleder
Erik Sogge
Avdelingsleder