Facebook Pixel
Kontoret vårt i Sandvika ligger svært sentralt rett ved togstasjonen

Sandvika

Med tog- og busstasjonen som nærmeste nabo, ligger Bouvet sentralt plassert i Sandvika. Her holder ca 50 dyktige og engasjerte konsulenter til som hjelper kunder vest for Oslo med å digitalisere sine virksomheter.

Vårt fokus er å betjene kunder vest for Oslo, samt i Drammen og Kongsberg. Samtidig er vi svært opptatt av å være en attraktiv arbeidsplass for dyktige fagfolk som bor i disse områdene. Vårt tjenestespekter er innenfor systemutvikling, arkitektur, prosjektledelse, UX, Universell utforming (UU) og rådgivning.

Vi jobber tett med våre kunder. Blant kundene kan vi nevne DNV GL, Statens Pensjonskasse, TechnipFMC, Husbanken, Uloba, Forsvaret og Avinor. Tverrfaglige leveranser og kombinasjoner av fagområder gir gode resultater for våre kunder. For å sikre at vi gir merverdi setter vi kvalitet i høysetet. Dette gjør vi blant annet ved å stadig utvikle oss gjennom spennende prosjekter, faggrupper og læringsmiljø i Bouvet Sandvika og tvers av hele Bouvet. At vi i tillegg trives i hverandres selskap og har et godt sosialt miljø, hjelper jo selvsagt også på.

Kom gjerne innom og ta en kopp kaffe hos oss i Sandvika.

Har du spørsmål? Ta kontakt med en av oss på kontoret