Kontoret vårt i Sandvika ligger svært sentralt rett ved togstasjonen

Sandvika

Med tog- og busstasjonen som nærmeste nabo, ligger Bouvet sentralt plassert i Sandvika. Her holder ca 50 dyktige og engasjerte konsulenter til som hjelper kunder vest for Oslo med å digitalisere sine virksomheter.

Vårt fokus er å betjene kunder vest for Oslo, samt i Drammen og Kongsberg. Samtidig er vi svært opptatt av å være en attraktiv arbeidsplass for dyktige fagfolk som bor i disse områdene. Vårt tjenestespekter er innenfor systemutvikling, arkitektur, prosjektledelse, UX, Universell utforming (UU) og rådgivning.

Vi jobber tett med våre kunder. Blant kundene kan vi nevne DNV GL, Statens Pensjonskasse, TechnipFMC, Husbanken, Uloba, Forsvaret og Avinor. Tverrfaglige leveranser og kombinasjoner av fagområder gir gode resultater for våre kunder. For å sikre at vi gir merverdi setter vi kvalitet i høysetet. Dette gjør vi blant annet ved å stadig utvikle oss gjennom spennende prosjekter, faggrupper og læringsmiljø i Bouvet Sandvika og tvers av hele Bouvet. At vi i tillegg trives i hverandres selskap og har et godt sosialt miljø, hjelper jo selvsagt også på.

Kom gjerne innom og ta en kopp kaffe hos oss i Sandvika.

Har du spørsmål? Ta kontakt med en av oss på kontoret

 

Jørgen Kaasa
Regionleder Akershus, Buskerud & Innlandet
Drammen

Litt om oss

God arbeidskultur og fellesskap 

Innedag Sandvika_lunsj.png

Innedagen til Sandvika er med på å skape god arbeidskultur og sterkt fellesskap. 

 –Innedagene er veldig viktige for oss da de gir oss en mulighet til å styrke båndene mellom kolleger, dele erfaringer og kunnskap, og ha det gøy sammen. Dagene bidrar til å øke trivselen, motivasjonen og kvaliteten på arbeidet vårt, sier avdelingsleder i Sandvika, Eszter Horvati. 

Bli med på en innedag på Sandvika-kontoret

 

Spennende prosjekter og kunder

Prosjekter.jpg

Vi er opptatt av å ha langsiktige kunderelasjoner og er strategisk partner for en rekke virksomheter gjennom innovasjon, utvikling og implementering av løsninger. Kundene setter pris på vår gode forståelse for deres virksomhet og at vi med et bredt tjenestespekter bestående av utviklings- og rådgivningstjenester innenfor informasjonsteknologi, kommunikasjon og virksomhetsstyring, kan være en totalleverandør. 

I vår solide kundebase finner vi en rekke viktige samfunnsaktører og våre konsulenter får gjennom arbeidet for disse, være med å bidra til den nødvendige utviklingen av samfunnet. 

Her får du et innblikk i noen av våre spennende prosjekter

Vi gir kompetanse for fremtiden

Kurs.jpg

Vår kursvirksomhet er en møteplass for mennesker som søker kunnskap og inspirasjon i arbeidet med digitalisering. Vi er en av markedets største kursleverandører og tilbyr blant annet kurs og sertifiseringer innen:

  • Digitalt lederskap/endringsledelse
  • Smidige organisasjoner og team
  • Prosjektledelse
  • Test/testledelse
  • Systemutvikling
  • Data Science & maskinlæring
  • Sky/skyplattformer
  • Sikkerhet, bærekraft mm.

Ta kontakt med oss på [email protected] eller 23 40 60 50 

En unik delingskultur

Bouvet deler_oslo.png

En av våre verdier er delingskultur og våre folk deler gladelig kunnskap og historier om det vi jobber med og brenner for. Vi har flere delingsarenaer i Bouvet og ten av de er Bouvet One. To ganger i året  samles vi til en helaften der våre kollegaer deler kunnskap og erfaringer med hverandre. Vi deler også blogginnlegg og fagartikler
her på våre nettsider.

Egen årsrapport for ansatte

AÅ-forside.jpg

Hos oss har vi en egen rapport der de ansatte selv oppsummerer året som har gått. Der deler de betrakninger om året som har gått og gir et et innblikk i alt fra faglige utfordringer til utenomkontorlige aktiviteter og sosiale sammenkomster. ​
Les rapporten her

 Hos oss får du beholde gulroten

Gulrot_saks.png

Vil du være med på å skape løsninger med stor betydning for enkeltmennesker så vel som for samfunnet? Hvilke gulrøtter er viktige for deg og gjør at du motiverer deg ekstra mye? 

Finn ut mer om oss og ta vår gulrotindeks