Hvordan finne magien i teknologien?

Bli med på regionens største kunnskapsfest i Stavanger 19. September!


I Bouvet jobber vi med virksomheter som daglig setter sitt tydelige preg på dagens og fremtidens Rogaland. Gjennom fagkonferansen, Bouvet Deler, vil du få høre noen av verdens og regionens ledere dele hvordan de anvender moderne teknologi for å skape verdi. 

Bouvet Deler - Rogaland-07.png

Dato: 19.09.2024

Tid: 13:00 – 18:00 (med påfølgende afterwork) 

Pris: Kr. 1 295

Sted: Fiskepiren 1, Stavanger

Verdiskapning på agendaen 

I en tid der digitalisering har vært et sentralt tema i lang tid, opplever vi nå en viss tretthet i markedet. Spørsmålet som melder seg: Hvor er egentlig verdien av flere års fokus på digitalisering? Betydelige mengder data er samlet over lang tid, og nå er tiden inne for å realisere verdien av denne innsatsen.
 
Kunstig intelligens driver frem store endringer i alle bransjer. Teknologien og språkmodellene som er tilgjengelige i dag, gir oss unike muligheter til å omsette innsamlede data til reell forretningsverdi. Bouvet Deler vil sette søkelys på hvordan moderne teknologi kan bidra til å få fart på hverdagsdigitaliseringen. Vi vil utforske mulighetene for å skape en enklere og optimalisert hverdag ved å utnytte de nyeste verktøyene og metodene innenfor teknologiens verden.

 

Hør fra de fremste ekspertene

Det blir et stjernespekket program med både nasjonale og internasjonale foredragsholdere. 

I løpet av dagen vil du høre fra en av verdens mest fremoverlente KI-ekspert. I tillegg vil flere av regionens fremste ledere gi et innblikk i de typiske utfordringene virksomheter står overfor, og hvordan de løser dem for å skape verdi. Arrangementet vil bli ledet med stødig hånd av konferansier Thomas Seltzer. Programmet oppdateres fortløpende. 

Thomas Seltzer.png

Konferansier

Thomas Seltzer 
Thomas Seltzer er kjent for sine kvikke replikker og evne til å engasjere publikum. Med sin unike blanding av humor og innsikt, vil han lede diskusjonene på en måte som er både underholdende og opplysende.

Hans bakgrunn og erfaring vil utvilsomt bidra til å fremheve konferansens fokus på hvordan teknologi, som kunstig intelligens, kan brukes til å skape verdi i ulike bransjer og samfunnet som helhet. 

Michael Webb.png

Keynote

The Unexpected Economics of AI Value Capture
Michael Webb

AI is reshaping our world, but not in the way headlines suggest. This talk cuts through the hype, presenting hard data on AI adoption, job market shifts, and economic impacts. Learn why even revolutionary technologies face adoption hurdles, and the hidden factors that determine integration success. From the projected costs of future AI models to the surprising resilience of human-centric jobs, this analysis challenges assumptions about our AI-driven future. Equip yourself with concrete forecasts and historical context to navigate the coming decades of technological transformation.

Foredraget vil bli holdt på engelsk. 

Om Michael

Michael er en ledende ekspert på kunstig intelligens og økonomisk politikk. Med en bakgrunn som økonomisk rådgiver for Storbritannias statsminister og finansminister har han ledet utviklingen av Storbritannias KI-strategi  for å forbedre politikken i næringslivet.

Hans innsikt fra tiden hos Google DeepMind og hans akademiske arbeid, gjør ham til en uvurderlig ressurs for å forstå hvordan vi kan utnytte data til å skape verdi. Arbeidet hans har vekket interesse hos toppinstitusjoner globalt, inkludert den mest siterte artikkelen om KIs innvirkning på arbeidsmarkedet. 

 

Per Erik Bøe Hansen.png

Equinor

Equinor deler verdiuttaket fra sin digitaliseringsreise
Per Erik Bøe Hansen, Vice President Delivery Manager Equinor

Oppdag hvordan Equinor har brukt digitalisering for å generere betydelige verdier på tvers av sine forretningsområder. Ved å fokusere på samarbeid og innovasjon har Equinor ikke bare implementert banebrytende teknologi, men også sikret medarbeidernes engasjement i denne transformative reisen.

Finn ut hvilke faktorer Equinor anser som avgjørende for sin suksess og få innsikt i hvordan du kan implementere lignende strategier for å realisere store verdiuttak knyttet til digitalisering i egen virksomhet.

Foredragsholdere espen lillian (1).png

Equinor

Hverdagsdigitalisering hos Equinor
Espen Norevik, Equinor og Lillian Myrvang, Bouvet

De mest innovative idéene springer ut fra selve forretningsområdet. Det finnes flere veier til mål for å digitalisere og effektivisere ulike deler av en organisasjon. Equinor har omfavnet konseptet lavkode og utviklet et rammeverk som sikrer en god balanse mellom kreativitet og styring. 

Ved å gi ansatte mulighet til å utvikle egne løsninger i samarbeid med utviklere i organisasjonen, såkalte digital citizens, legges det til rette for en fleksibel prosess fra idé til løsning. Dette resulterer i både tids- og kostnadsbesparelser.

Foredragsholdere øystein mari (1).png

Equinor

Datadrevet utvikling av havvind akselererer energiomstillingen
Øystein Hult, Equinor og Mari Albrigtsen, Bouvet 

Equinor har høye ambisjoner innen havvind, hvor evnen til å vurdere energiproduksjon og verdien av nye prospekter er avgjørende. Nøkkelen er å bruke data til å automatisere prosessen, forbedre kvaliteten og øke læring gjennom porteføljeanalyse.
Equinor presenterer en innovativ løsning som standardiserer datatjenester, øker kapasiteten på programvare leveranser og akselererer den digitale transformasjonen. 

Roboxi

Gamechanging AI på norske flyplasser
Magnus Finnesand, Roboxi og Anette Friestad Håland, Bouvet

Roboxi har utviklet verdens første autonome robot og et digitalt økosystem som hjelper personellet med å sikre fri bane for flyene. Den høyteknologiske roboten og det digitale økosystemet automatiserer ulike inspeksjonsoppgaver på rullebanene. Ved å utnytte nye teknologier innen kunstig intelligens og maskinlæring er roboten i stand til å løse flere inspeksjonsoppgaver.

Foredragsholdere rune kjetil.png

Digi Rogaland

Smarte veier, trygge barn
Rune Hauge, Digi Rogaland og Kjetil Molaug, Bouvet

Digi Rogaland har i samarbeid med Bouvet skapt en løsning som har fanget oppmerksomheten både nasjonalt og internasjonalt. Ved å kombinere IoT-sensorer og ny teknologi har de utviklet en innovativ løsning som sikrer trygge skoleveier gjennom bærekraftig vintervedlikehold.
Bli med oss når vi utforsker denne reisen mot smartere og sikrere skoleveier! 

Foredragsholdere ranveig karoline.png

Boliden

Boliden revolusjonerer prosessindustrien
Ranveig Capjon, Boliden og Karoline Lext, Bouvet

Boliden deler sin verdifulle innsikt om hvordan de har navigert gjennom en industriell transformasjon. Sentralt i denne transformasjonen står den nye sinkfabrikken i Odda, kjent som «Green Zinc Odda 4.0» - verdens mest miljøvennlige prosessanlegg. Ranveig Capjon har ledet veien med endringsledelse, organisasjonsutvikling, kompetanse og kommunikasjon.
Dette er en unik mulighet til å lære fra en aktør med imponerende resultater. Oppdag hvordan Boliden har hentet verdier fra store industrielle omveltninger. 

Afterwork

Bouvet Deler - Rogaland-07.png

Street food, underholdning og DJ (gjennom kvelden) 

Program kommer. 

Lokasjon: Fiskepiren

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på:

 

Vibekke Andersen
Leder Marked i Rogaland